Razer Blackshark V2 X

rufflyN

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar razer blackshark v2 x kullanıyorum ve masaüstünden gelen ses mikrofona yansıyor inanılmaz sinir bozucu bir durum pahalı bir ses kartı alsam düzelir mi sorunun kulaklığın jack girişli olduğundan dolayı düşünüyorum. bu sorunu yaşayan varsa çözüm sunarsa sevinirim. (internetteki bütün çözümleri denedim)

Merhabalar razer blackshark v2 x kullanıyorum ve masaüstünden gelen ses mikrofona yansıyor inanılmaz sinir bozucu bir durum pahalı bir ses kartı alsam düzelir mi sorunun kulaklığın jack girişli olduğundan dolayı düşünüyorum. bu sorunu yaşayan varsa çözüm sunarsa sevinirim. (internetteki bütün çözümleri denedim)
Bende kullanıyorum bende olmuyor. (laptop kullanıyorum)

ben de blackshark v2 x kullanıyorum ve mesela zoomda discordda mikrofonum açıkken arkaplanda mesela youtubede video açtığımda mikrofonum onu da alıyor. benim yaşadığım başka sıkıntılar da oldu blackshark için ancak garantiye gönderemiyorum Türkiye'den kargo almıyorlarmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,818
Üyeler
186,795
Son üye
M.said yazıcı
Geri