Neler Yeni

Razer blackshark v2x için thx spatial audio gereklimi veya cok fazla etki eder mi?

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
Arkadaslar kulaklıgı sıparıs ettım ama bır suru ınsan sıkıntı yasamıs yok mık bozuk yok sesı az gelıyor aranızda kullanan var mı? aklımda soru ısaretı kalmasın ıstıyorum. ayrıyeten bu kulaklıgın kendı programı var ama thx spatial audio almama gerek var mı alsam cok etkı eder mı? Aranızda kullanan varsa yazabılır mı sımdıden tesekkurler.

Emir.jk

80+ Bronze
Arkadaslar kulaklıgı sıparıs ettım ama bır suru ınsan sıkıntı yasamıs yok mık bozuk yok sesı az gelıyor aranızda kullanan var mı? aklımda soru ısaretı kalmasın ıstıyorum. ayrıyeten bu kulaklıgın kendı programı var ama thx spatial audio almama gerek var mı alsam cok etkı eder mı? Aranızda kullanan varsa yazabılır mı sımdıden tesekkurler.
Kullanıyorum gram sıkıntı yok

Emir.jk

80+ Bronze
knka dipses felan yok dımı. birde uygulaması uzerınden ayarları kendın mı yaptın?
Kanka geldigi gibi kullanıyorum şuan arkadaşlarım mik cok kaliteli tok ses veriyor dedi dc den konusunca dipses yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka geldigi gibi kullanıyorum şuan arkadaşlarım mik cok kaliteli tok ses veriyor dedi dc den konusunca dipses yok
Aşırı rahat kanka bide cok iyi ses kesiyor

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aşırı rahat kanka bide cok iyi ses kesiyor
saul kanka ccok tesekkur ederım

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Kablo sıkıntısı var sadece.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
hiç uğraşmana gerek yok emin ol ben ilk aldığımda uğraştım baya bi sonradan farkettim ki spatial olmadan daha kaliteli ses kasılıyor birazcık bassları baan göre düşüktü steelseries sonar kullanarak artırdım o kadar

Ben kullanıyorum, yanında THX 7.1 ses programı da geliyor. Aşırı kaliteli, terleme yapmayan ve kulağı kaplayan bir yapıya sahip
Mikrofonu çok iyi.

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
en iyi performansı düz stereo headphone moduna alıp dolby atmos açarak alırsınız.

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
Ben kullanıyorum, yanında THX 7.1 ses programı da geliyor. Aşırı kaliteli, terleme yapmayan ve kulağı kaplayan bir yapıya sahip
Mikrofonu çok iyi.
dostum x modelınde gelmıyor dıye bılıyorum duz usb lı modelde gelıyor sanırım. bilen bırılerı aydınlatabılır mı?

en iyi performansı düz stereo headphone moduna alıp dolby atmos açarak alırsınız.
dostum valoi cod gıbı oyunlar ıcın uygun mu yoksa bunu muzık fılm zamanında mı acayım? oyun ıcın en ıyı perfonmansı ıstıyorum

Kablo sıkıntısı var sadece.
nasıl yani knk

hiç uğraşmana gerek yok emin ol ben ilk aldığımda uğraştım baya bi sonradan farkettim ki spatial olmadan daha kaliteli ses kasılıyor birazcık bassları baan göre düşüktü steelseries sonar kullanarak artırdım o kadar
anladım kanka saol kulaklık gelınce basslarına ozellıkle bakıcam

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
dostum x modelınde gelmıyor dıye bılıyorum duz usb lı modelde gelıyor sanırım. bilen bırılerı aydınlatabılır mı?

dostum valoi cod gıbı oyunlar ıcın uygun mu yoksa bunu muzık fılm zamanında mı acayım? oyun ıcın en ıyı perfonmansı ıstıyorum

nasıl yani knk
Hayır thx uygulaması var ancak 15 günlük deneme süresi veriyor 15 gün bittiğinde yeni maille girince yine devam ediyor

e.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
EMRE CAN
Hayır thx uygulaması var ancak 15 günlük deneme süresi veriyor 15 gün bittiğinde yeni maille girince yine devam ediyor
anladım hocam dırekt satın alsak? veya gerek var mı cok etkılıyor mu?

nasıl yani knk

anladım kanka saol kulaklık gelınce basslarına ozellıkle bakıcam
Ben bu yaz İtopya'dan almıştım V2 X modelini yanında kart ile birlikte geldi kazıyorsun ve kod geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,083
Üyeler
160,945
Son üye
RAPHAELxD
Top Bottom