Razer Blackwidow v3 tenkeyless mı Aula F75 mi

lewinss

80+
Reaksiyon skoru
2

(sepette 2k)

Sizce hangisini almalıyım açıkçası bana şuanda razer cazip geliyor ama sizinde fikrinizi almak isterim.

(sepette 2k)

Sizce hangisini almalıyım açıkçası bana şuanda razer cazip geliyor ama sizinde fikrinizi almak isterim.
hocam v3 tkl kullanıyorum ikinci elden 900e aldım memnunum hiçbir sıkıntısı yok ışıklarıyla çok güzel oynayabiliyorsunuz biraz sesli ama ben böyle daha çok seviyorum sıfırı bu kadar eder mi bilmem

Hocam memnunmusunuz
memnunum hocam çift kademeli yükseltmesi var ışılların rengi ve seviyesi çok başarılı biraz sesli haberiniz olsun alacaksanız tavsiye ederim sıfır fiyatını biraz pahalı buluyorum

(sepette 2k)

Hocam aula f75 daha tok sesli hot swap özellikli benim gibi sesli seviyorsanız mekanik klavyeleri hot swap önemsiz derseniz knob vb özellikler razer v3 çekin gayet iyi klavye ama sesli

gaming gen sitesindede çok farklı klavyeler var 8000hz raporlama hızına sahip olan bir bakmanı tavsiye ederim fiyatlarıda uygun gibi

Hocam bide synaps 4 destekliyormu
şu programdan mı bahsediyorsunuz maus la birlikte senkron yanabiliyor hocam oysa kast ettiğiniz
1745090127563.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri