- Konu Sahibi Konu Sahibi
setup ekranını bile göremiyorumuygulama kurulmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
setup ekranını bile göremiyorumkurulmuyordan kastığın ne acaba anlamadım ki ?
setup ekranını bile göremiyorumuygulama kurulmuyor
setup ekranını bile göremiyorumkurulmuyordan kastığın ne acaba anlamadım ki ?
o zaman senin pc de sorun varsetup ekranını bile göremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
setup ekranını bile göremiyorum
Programı yükledikten sonra Taskbar'da gözüküyor ama basınca tepki vermiyor. Update yaptı ve hesap ile giriş yaptım.o zaman senin pc de sorun var
şuan açıldı mı açılmadı mı anlayamadımProgramı yükledikten sonra Taskbar'da gözüküyor ama basınca tepki vermiyor. Update yaptı ve hesap ile giriş yaptım.
başkalarıda bu sorunu yaşamaışProgramı yükledikten sonra Taskbar'da gözüküyor ama basınca tepki vermiyor. Update yaptı ve hesap ile giriş yaptım.
açılmadışuan açıldı mı açılmadı mı anlayamadım
benim razer kulaklığımda usbyi takınca bende de razer ekranı gelmişti ama ben sonradan synapse 3ü kendim indirdim bilemiyorum artık.Bi kere takar takmaz yazılım yükleme gibi bi muhabbet yok onu unut yazılımı sitesinden yüklemen lazım setup hiç mi açılmıyor?
manuel olarakta yaptım ama steup açılmnıyorBi kere takar takmaz yazılım yükleme gibi bi muhabbet yok onu unut yazılımı sitesinden yüklemen lazım setup hiç mi açılmıyor?
Ekipmanlarımın hepsi razer o ekranı görmedim hocam yazılımı manuel yüklemem gerektibenim razer kulaklığımda usbyi takınca bende de razer ekranı gelmişti ama ben sonradan synapse 3ü kendim indirdim bilemiyorum artık.
Synapse 2 yükleyin olmazsa formatmanuel olarakta yaptım ama steup açılmnıyor