🔥İndirim Razer BlackWidow V4 Pro 3.869,33 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Snaptap ve 8khz olması ilgimi çekti. Şuan beyaz Aula F99 kullanıyorum ama iptal olmazsa eğer tekrardan siyah klavyeye geçiş yapacağım.

Ekler

• 1748453276216.webp
    1748453276216.webp
    20.9 KB · Hit: 40
herşeyim razer kankaa mouse razer viper v3 pro razerin en iyi klavyesi bu mu daha iyisi var mı

valla ben zamanında bu klavyeyi arıyodum ucuza bulamadım diye başka klavye aldım şimdi bunu gördüm aldım gelirse bakarız artık :D ama zor gibi bu fiyata hata var galiba

cok iyi fiyat. yorumlari okudum da razer gibi kaliteli bir markanin en iyi klavyesini ustelik bu fiyata elestirmeniz komik. siz rampageden devam edin bosverin bu isleri.
Ne rampagesi dostum iki klavye markası öğrenmişsiniz. Razer almayan rampage mi alıyor sanıyorsun ahaha :D

Bu forumdaki kafa yapısını anlamak asla mümkün değil ya, ben yıllarca forum denen şeyin gerçekten forum olduğu zamanlarda hiç kimsenin böyle garip, takıntılı, patolojik şekilde muhalif tavırlarla bi' konuya yaklaştığını görmedim. Burada herkes sürüler halinde, herkesin aynı şeyden keyif almasını ya da aynı şeye ilgi duyacağını düşünüyor sanki. Satılan ve satın alınan her mal herkese göre farklı şeyler ifade edebilir, bi' klavyeler atıyorlar, bedava verseler evimin kapısından sokmam. Eski zamanlarda kırtasiyede satılan dandik oyuncaklar gibi abidik gubidik renkler. O yüzden herkesin zevkine ofansif müdahale etmeyi bırakın artık! :monkahmm:

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,923
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri