❌İndirim Bitti! Razer BlackWidow V4X (3.323)

redrw59

80+
Reaksiyon skoru
13
1763724430495.webp
kroniği vs var mı bilmiyorum yeşil anahtar demişler . Kullanan varsa bilgilendirirse alınabilir belki 4000-4200tl arası fiyatları %57 değilde %20 felan indirimli
1763724430495.webp

Clicky bir klavye çift basma vs problemi olduğundan Aula F87 Pro aldım memnunum açıkçası.

Bunlar alınmaz 2500 e v4x 3000 e de geçen v4 ú aldım pahalı şuan

Blackwidow v4 şu an 4k civarı. Bence indirim başlığını kaldır, indirim değil🤣

Ben kullanıyorum klik klik çok tatmin edici sesi var ama evet sessizlik isteyene uygun değil. Gecikme fln ise... ölçecek bir alet yok, bir önceden monster pusat kullanıyordum, sanki ons göre biraz daha iyi. Macrolar solda olduğu için tuşlara alışmak lazım. Sanırım bir tık daha küçükler. Sağ Multi media tuşları ses tuşu hariç üstüne basılan tip, sağ sola çevirme yok. Ses silindiri mi? Neydi bunun terimi, o da rahat, ne ses yapıyor ne ağır hissettiriyor aksine hafif, klavyenin köşesinde olması da ayrı garip bir his, önceden kullandığım klavyeler de iki tarafı da kapalı olurdu. Software güzel, bence en iyi software mouse, klavye için. Macro tuşlarını da multimedia veya başka herhangi bir fonksiyon atabiliyorsunuz, rgb canlı. Kablosu güzel, kablosu çıkartılıp takılanlardan ama tabi kablosuz seçeneği yok. Sadece taşınırken rahatlık sağlayabilir bir de masayı silmek için klavye tarafındaki kablo ucunu çıkarıp başka yere koyabilirsiniz. Klavye yüksekliği... İki seçeneği var bana en yükseği bile düşük geldi. Bilek desteği rahat ama manyetiği zayıf geldi, klavyeyi havaya kaldırdığınız an, biraz takip eder sonra düşer, bazıları havada bile tutunuyor ya o kadar güçlü değil. Ayrıca bence bilek desteği daha dolu olabilirdi, böyle parmakla bastırınca içine göçüyor daha dolu tercih ederim şahsen.

Son düzenleme:
Geri