Yardım Razer cynosa v2 vs Corsair k55

Jubatusz

80+
Reaksiyon skoru
24
Bütçe
400
beyler öncelikle sa
bütçe 400 450 bu fiyatlara istediğim özellikte mekanik bulamadığım için bunlara yöneldim bulamadım derken hem sessiz olması için Red switch baksamda ya rgbsi yetersiz geldi veya hepsi sorunlu neyse sadede gelelim o yüzden membran alıcam mekanik hisli sizce hangisi
rgb önemli benim için o yüzden razer ayrı rgbsi varken corsair de bölgesel rgb var 3 veya 5 bölge olması lazım logitech coolermaster hyperx falanda baktım fakat beni tatmin etmedi en son hyperx ve Corsair vs attırdım daha konuyu yazarken corsair istediğimi anladım ta ki razer cynosa v2 görene kadar rgb olarak razer çok önde corsairin artısı bilek desteği onun dışında ne farklar vardır hangisini almalıyım help şimdiden teşekkürler :)

beyler öncelikle sa
bütçe 400 450 bu fiyatlara istediğim özellikte mekanik bulamadığım için bunlara yöneldim bulamadım derken hem sessiz olması için Red switch baksamda ya rgbsi yetersiz geldi veya hepsi sorunlu neyse sadede gelelim o yüzden membran alıcam mekanik hisli sizce hangisi
RGB önemli benim için o yüzden razer ayrı rgbsi varken corsair de bölgesel RGB var 3 veya 5 bölge olması lazım logitech coolermaster hyperx falanda baktım fakat beni tatmin etmedi en son hyperx ve Corsair vs attırdım daha konuyu yazarken corsair istediğimi anladım ta ki razer cynosa v2 görene kadar RGB olarak razer çok önde corsairin artısı bilek desteği onun dışında ne farklar vardır hangisini almalıyım help şimdiden teşekkürler :)
iksi de değil

iksi de değil
Yellow switch ?

iksi de değil
burdan alışveriş güvenilir mi ? ayrıca onu geçeyimde 2sindede red switch alırım düşünürsem kaç TL'ye geliyor bunun kargosu gümrüğü varmı aldıysan yardımcı olurmusun ama numpad kullanmak rahat geliyor bana inceleme izlerim de şimdi cidden değermi yani max 450tl verebilirm beni sıkıntıya sokarmı yanlış switch gelirse veya sorun olursa falan çinden geliceği için uğraşmak zor olur

burdan alışveriş güvenilir mi ? ayrıca onu geçeyimde 2sindede red switch alırım düşünürsem kaç TL'ye geliyor bunun kargosu gümrüğü varmı aldıysan yardımcı olurmusun ama numpad kullanmak rahat geliyor bana inceleme izlerim de şimdi cidden değermi yani max 450tl verebilirm beni sıkıntıya sokarmı yanlış switch gelirse veya sorun olursa falan çinden geliceği için uğraşmak zor olur
biri kodla 470öbürü 400

iksi de değil
hatta birazcık daha düşündüm ben tercih etmem böle ya :D aslında corsair k55 güzel fakat bölge aydınlatması olduğundan razer cynosa v2 chroma tercih edicem sanırsam, rgsi hayran bıraktı kendine numpadli multimedya güzel red switchler 600tlden başlıyor kıscası önermesseniz iyi olur onları 2 3 sene sonra tercih edebilrim. Razer beni üzer mi

hatta birazcık daha düşündüm ben tercih etmem böle ya :D aslında corsair k55 güzel fakat bölge aydınlatması olduğundan razer cynosa v2 chroma tercih edicem sanırsam, rgsi hayran bıraktı kendine numpadli multimedya güzel red switchler 600tlden başlıyor kıscası önermesseniz iyi olur onları 2 3 sene sonra tercih edebilrim. Razer beni üzer mi
siz bilirsiniz

Geri