Neler Yeni

Razer Deahadder V2 Pro alınır mı?

Wrets

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Wrets
Selamlar aklımda razer deathadder v2 pro almak var fakat geçenlerde mediamarkta gittiğimde orda v2 x hyper speed vardı ve doku kalitesi berbattı denilebilir plastiği okadarda kaliteli gelmedi v2 proda öyemi acaba ?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
Malzeme kalitesi harika değil ancak iyi, dokusu bana dediğin gibi kötü bir his vermiyor ancak yine de grip tape yapıştırdım daha hakim olmak için, tavsiye ederim alırsan.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocam V2 mini var bende muhtemelen malzeme kalitesi aynıdır duvardan duvara atmiycaksan plastik gayet yeterli hafif olması için tasarlanıyor sonuçta 1.5 yıldır kullanıyorum grip tapeli V2 mini

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
alınır alınmasına da indirim bekle 1500 liradan fazla vermem ben olsam. gaming gecesi vs tarzı indirimlerde sık sık indirime giriyor zaten.

Wrets

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Wrets
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam V2 mini var bende muhtemelen malzeme kalitesi aynıdır duvardan duvara atmiycaksan plastik gayet yeterli hafif olması için tasarlanıyor sonuçta 1.5 yıldır kullanıyorum grip tapeli V2 mini
Aga daha hafif olan superlightın dokusu daha pürüzsüzdü plastiği kalite olarak bilmem ama dokusu baya bi pürüzlüydü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom