berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 477
internet cafede kullanmıştım çok hoşuma gitmişti elime falan gayet güzel oturuyordu ama sensörü biraz eski 220 lira civarinda daha iyi sensörlı bi mouse var mi ?
hocam elim 19 cm küçük gelir banaFena değil ben 1 yıl kullandım 1 yıl sonra sensöründe sıkıntı çıktı desteğe gönderdim ücret iadesi yapıldı oradan da razer basiliske geçtim ondan da memnunum
Post automatically merged:
https://www.incehesap.com/razer-dea...1-kablolu-gaming-mouse-fiyati-50251/essential yerine tercih edilir bu arada kablolu istiyorsan (2 saate gaming gecesinde indirime girecek)
hocam essential da küçük büyük değilhocam elim 19 cm küçük gelir bana
mini kadar değil essential elime güzel oturuyor sevdim viper mini arkadaşımda var pek hoşuma gitmedihocam essential da küçük büyük değil
anladım peki max 250 liraya daha iyi bişey var mı önerebileceğin 100 gramdan fazla olmayan220TL'ye bence alınmaz.
Viper Mini önerebilirim.anladım peki max 250 liraya daha iyi bişey var mı önerebileceğin 100 gramdan fazla olmayan
hocam dediğim gibi küçük geldi elime rahat edemiyorumViper Mini önerebilirim.
Anladım, inan pek bir şey bilmiyorum bende. @06ankaralıhocam dediğim gibi küçük geldi elime rahat edemiyorum
hocam 450 lira tüm ekipman butcemi mousea mi vereyimBütçe koyun Deathadder V2 alın be, öve öve bitiremeyeğim şu mouse'u.
Teşekkürler etiket için.Anladım, inan pek bir şey bilmiyorum bende. @06ankaralı