aynısı bendede oluyor takibe aldımMousem başlıkta yazan mouse. Mousemde scroll lockla aşağı doğru inerken sayfayı aşağı inecekken yukarı çıkıyor. videosunu koyamıyorum ama yardımcı olmak isteyen varsa discordtan atabilirim
forum.donanimarsivi.com
ben alalı 7 ay oluyor bence satıcıyla alakası yok ama bakayımşu açtığım konuyu bi okuyabilirmisiniz anlayamadığım bi şekilde bazı satıcılar farklı özellikli deathadder Essential satıyor. görüşlerinizi belirtirseniz sevinirimdeathadder v2 mouse um sahte mi?
İtopya bi ara 250tl ye deathadder v2 satmıştı bende almıştım. ilk başta sadece arkadaki dpi yazısının değişik olmasına takılmıştım ama şuan detaylı bakınca çince yazılar gördüm ve aşağıdaki siteye seri nosunu girdiğimde hata verdi. https://www.razer.com/razercare/warranty Bu durumun benzerini...forum.donanimarsivi.com
Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım aynı mouse vardı. İade edip paramı geri aldım aynısını yapmanı tavsiye ederim. Onun yerine indirimden V2 düşürüp onu almıştım 250 TL'ye.Mousem başlıkta yazan mouse. Mousemde scroll lockla aşağı doğru inerken sayfayı aşağı inecekken yukarı çıkıyor. videosunu koyamıyorum ama yardımcı olmak isteyen varsa discordtan atabilirim
iade ederdim ama 7 ay olduAynı sıkıntıyı ben de yaşadım aynı mouse vardı. İade edip paramı geri aldım aynısını yapmanı tavsiye ederim. Onun yerine indirimden V2 düşürüp onu almıştım 250 TL'ye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muhtemelen bu sorun bu mouse'ta kronik bir sorun falan
Onu çok yaptım geçici bir çözüm oluyor o.kanka scroll lock kısmının içine üfle düzeliyor ben yaptım oldu olmazsa sensör kısmını dene bir de. videoda gördüm ve şaşırdım olabileceğini düşünmüyordum
O da bir düşünce şeklitekrar tekrar yaparız ne olacak![]()
scroll whell jumping sorunun ismi ve evet katılıyorumBenim eski Razer Mamba Tournament Edition mouse'umda da vardı aynı sorun.
Razer Viper Mini almıştım geçen aylarda, onda da scroll'u aşağı çekerken tuhaf sesler geliyordu. Sanki yerinden çıkacak gibi. Razer'ın scroll kalitesine odaklanması lazım artık.![]()