BlackShark V2X alma ben aldım THX özelliği yok pişman olursun. Equalizerı da yok :/ Ama genel ses kalitesi iyiBen razer battle bundle almayı düşünüyorum içerisinde bunlar var DeathAdder V2 Mouse | BlackShark V2 X Headset | Gigantus V2 M Mousepad
fiyatı iyi 169 azn
thx özelliği ve equalizer de nedir ?BlackShark V2X alma ben aldım THX özelliği yok pişman olursun. Equalizerı da yok :/ Ama genel ses kalitesi iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal V2 olsaydı olurdu
THX Razer'ın kendi çevresel ses programı ve equalizer da ses sinyallerinin frekans aralıklarını manipüle etmek için kullanılır. Çoğu kişi bunu oyunlardaki ayak sesi frekansının şiddetini yükselterek duyulmasını kolaylaştırmak tarzı şeyler için kullanılıyor.thx özelliği ve equalizer de nedir ?
THX Razer'ın kendi çevresel ses programı ve equalizer da ses sinyallerinin frekans aralıklarını manipüle etmek için kullanılır. Çoğu kişi bunu oyunlardaki ayak sesi frekansının şiddetini yükselterek duyulmasını kolaylaştırmak tarzı şeyler için kullanılıyor.
peki razer blackshark v2 nin kaç versiyonu var ?
peki blackshark v2 nin kaç versiyonu var ve bu özelikkler çok önemli mi ?THX Razer'ın kendi çevresel ses programı ve equalizer da ses sinyallerinin frekans aralıklarını manipüle etmek için kullanılır. Çoğu kişi bunu oyunlardaki ayak sesi frekansının şiddetini yükselterek duyulmasını kolaylaştırmak tarzı şeyler için kullanılıyor.
Ses kartı yok yanında bir depeki blackshark v2 nin kaç versiyonu var ve bu özelikkler çok önemli mi ?
bundle da v2x var acaba tam verimini alırmyım kulaklığın valorant oynamıyorum ama cs2 oynamayı düşünüyorum.ESL ve ya R6 gibi özel versiyonları saymazsak 6:
-V2X USB
-V2X Analog (3.5mm giriş yani)
-V2
-V2 Special Edition (Bunu al diye tutturduğum)
-V2 Pro
-V2 Pro HyperSense
Ama genel bir şekilde gruplandırırsak:
-V2X
-V2
-V2 Pro
Ses kartı yok yanında bir de
Valorant tarzı oyunlar oynar mısınız?
DeathAdder V2 de focus + sensörmü var ? teknik özelliklerini bilmiyorum.V2x ve deathadder V2 kullanıyorum 2,5 yılı doldurdular ve ikisinde çok kaliteli arkadaşında dediği gibi thx ve ekolaizer yok ama bence gerek de yok FPS oyunu oynamıyorsan ki oynasam bile profesyonel değilsen gereksiz bence mouse konusunda focus+ sensörü sahip bir mouse tartışılmaz zaten
tam olarak ne işe yarıyor ?DeathAdder V2 de focus + sensörmü var ? teknik özelliklerini bilmiyorum.
En iyi mouse sensörü diye biliyorum ama 1 yıl önce flndı büyük ihtimalle daha iyileri çıkmıştırDeathAdder V2 de focus + sensörmü var ? teknik özelliklerini bilmiyorum.
tam olarak ne işe yarıyor ?
DeathAdder V2 Mouse | BlackShark V2 X Headset | Gigantus V2 M Mousepad sadece kulaklık ve mouse bile 169 azn a alınamıyor Azerbaycanda , yani bunlarda iyiyse fiyatta çok iyi alınır o zaman.En iyi mouse sensörü diye biliyorum ama 1 yıl önce flndı büyük ihtimalle daha iyileri çıkmıştır
black shark v2x kablo uzunluğu ne kadar?En iyi mouse sensörü diye biliyorum ama 1 yıl önce flndı büyük ihtimalle daha iyileri çıkmıştır