Neler Yeni

Razer DeathAdder V2 Pro 1.099 TL

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
G502 bana hafif geliyor. Ondan hafifini nasıl kullanıyorsunuz bende ona şaşırıyorum.
Bende sonradan hafif mouse'a alıştım ilk başta G502'de 10gr ile kullanıyordum onunla beraber Deathadder Elite ve Mamba Elite'de kullanıyordum o ağırlığa alıştığım için hafif mouse'lar kötü dandik geliyordu ama hafif mouse çok daha iyiymiş, hafif mouse alın aldırın.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert Aksu
bunu da mı kaçırdım çıldırıcam ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
güzel indirimdi

merb1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ertuğrul BAYRAKLI
sizce Asus rog chakram core dan buna geçilir mi? kailh GM 8.0 takmıştım switch olarak
Bence gecilmez, illa ergo kullancagim diyorsaniz Deathadder v3 indirimi kovalayin. Ergo kullanmak istemiyorsaniz oldukca fazla secenek var.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mert Aksu
Bence gecilmez, illa ergo kullancagim diyorsaniz Deathadder v3 indirimi kovalayin. Ergo kullanmak istemiyorsaniz oldukca fazla secenek var.
benim için önemli olan büyük mouse olması,kaliteli switche sahip olması ve kablosuz olması

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
hafif mouse a alışkın olanlar kullanamaz. ben razer mouse sevmiyorum, sevenler için güzel fiyat. markası razer olmasına rağmen f/p ürün olduğunu bile söyleyebiliriz.
DA V3 palm için çok rahat ve iyi aslında almayı düşünüyorum ama elim pek büyük değil.

Cihangir

80+ Gold

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Bu mouse'a cidden ağırmı diyorsunuz siz ? Şu an kullanıyorum efsane. ve Mouse olayında ağırlık nasıl bir kriter sizin için kullanırken kaldırıp kaldırıp masaya vurmuyorsan kıyasladıklarınızla arasındaki 10 15 gr fark çok etkilemez diye düşünüyorum sürüklerken..
şu an kullandığım mouse 78 gr, 60 gr bir mouse a geçtiğimde farkı direk hissediyorum
DA V3 palm için çok rahat ve iyi aslında almayı düşünüyorum ama elim pek büyük değil.
Benim mousedan da alabilirsin aslında şekilleri aynı sayılır. Ama baktım şimdi çok zam yemiş

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
şu an kullandığım mouse 78 gr, 60 gr bir mouse a geçtiğimde farkı direk hissediyorum

Benim mousedan da alabilirsin aslında şekilleri aynı sayılır. Ama baktım şimdi çok zam yemiş
DA V3 bu kadar para verilir mi bilemiyorum ama almışken en iyisini almak lazım aslında :D Klavyeyi de VGN X68 düşünüyorum ama hayırlısı. Ya da OmniPoint klavye alıcam.

Amazondan 950'ye almıştım. Bence bu para etmez bu mouse. Her tarafı oynuyor, gıcır gıcır sesler çıkarıyor. Click hissiyatları berbat. Da v3'ün de clickleri çok kötü diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,707
Üyeler
164,718
Son üye
Anya77
Top Bottom