Piyasadaki en iyi sensörlerden biri var içinde biraz ağır diyolar bende katar pro xt den geçtim aralarında 10 gram var etkilemez umarımLogitech g102 var geçmeye değermi
Piyasadaki en iyi sensörlerden biri var içinde biraz ağır diyolar bende katar pro xt den geçtim aralarında 10 gram var etkilemez umarımLogitech g102 var geçmeye değermi
Klasik Zowie fiyatlandırması, değmez. Fiyatlandırma bi yana stokları yok pek, şişirilmiş fiyat.Hocam bu Steelseries'in Bungee'si ile Zowie'ninki arasında fark var mıdır? 700 TL falan fark var da.
Çok ağır sana kalmış.Logitech g102 var geçmeye değermi
G102 de 85 gram zaten, çok farketmez.Çok ağır sana kalmış.
Steelseries alsam keşke Zowie falan alsaydım demeyeceksem alayım steelseries.Klasik Zowie fiyatlandırması, değmez. Fiyatlandırma bi yana stokları yok pek, şişirilmiş fiyat.
G102 berbatBu da soru mu
eline oturuyorsa yapıştır.
Steelseries aldıktan sonra*Steelseries alsam keşke Zowie falan alsaydım demeyeceksem alayım steelseries.
200 tl indirimli alınırRazer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 20000 DPI 8 Tuş RGB Optik Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Klasik bungee işte, nası bi esprisi olabilir ki yaniSteelseries alsam keşke Zowie falan alsaydım demeyeceksem alayım steelseries.
Fiyatı görünce herhalde kalkıp kendisi oynuyor sandımKlasik bungee işte, nası bi esprisi olabilir ki yani