Neler Yeni

🔥İndirim Razer Deathadder V2 Pro Gaming Mouse ( OUTLET ) 1784TL

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Outletten sıkıntı çıkarabilecek bir cihaz, malzemesi çok kaliteli değil. Daha önce bu dahil olmak üzere 2 farklı razer kullandım, ikisi de pro modellerdi. Gayet güzel cihazlar ancak bu bütçe için daha f/p modeller öneririm şu an bence bu fiyatı hak etmiyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,105
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Outletten sıkıntı çıkarabilecek bir cihaz, malzemesi çok kaliteli değil. Daha önce bu dahil olmak üzere 2 farklı razer kullandım, ikisi de pro modellerdi. Gayet güzel cihazlar ancak bu bütçe için daha f/p modeller öneririm şu an bence bu fiyatı hak etmiyor.
Fiyatına değip değemeyeceğini bende bilmiyorum.Akakçedeki 0 fiyatına göre bedava onun için açtım.Bu arada outlet olarak 2350tlye cloud 3 wireless aldım.Herhangı bir problem yoktu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Guard stronger
önerirmsiin biraz daha büyük bir mouse olursa daha iyi olur

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Fiyatına değip değemeyeceğini bende bilmiyorum.Akakçedeki 0 fiyatına göre bedava onun için açtım.Bu arada outlet olarak 2350tlye cloud 3 wireless aldım.Herhangı bir problem yoktu.
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın. Ben docklu paket halinde alıp bir süre kullanıp sattım. Malzeme kalitesini ordan biliyorum, sattıktan 2-3 ay sonra da dongle eşleşmeme sorunu yaşadı sattığım arkadaş, o zaman servisten iade/değişim kararı çıktı. Kararın çıkmasına rağmen para söylenen sürede yatmadı+ amazondan servisi ittirerek iadeyi aldık. Servis de maalesef yeterince iyi çalışmadı.

Razer ürünler zaten genellikle pahalı oluyor, ancak çok seven veya üst seviye takılmak isteyen arkadaşlar paraya kıyarsa tavsiye edebilirim. Tasarımı şık, yazılımı vs güzel, performanslı bir model onun dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

önerirmsiin biraz daha büyük bir mouse olursa daha iyi olur
Hocam Razer istiyorsan veya tipik Deathadder tasarımını seviyorsan alınabilir. Yoksa istersen bir konu aç bütçen ve beklentilerin ile, piyasayı takip eden arkadaşlar yardımcı olurlar.

Sıfır fiyatına bakma :D stok az olur fiyat uçar benim ekran kartının da sıfırı şuan 41k filan 25'e almıştım :D bu mouse alınmaz özellikle outlet alınmaz her üründe 1 yıl garantiden mahrum bırakılıyorsun razer kulaklıklar'da çok sorunlu bir marka mouse nasıldır bilmem ama ben hayatta almam bunu wraith üzerinden bakardım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,105
İsim
Emir
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın. Ben docklu paket halinde alıp bir süre kullanıp sattım. Malzeme kalitesini ordan biliyorum, sattıktan 2-3 ay sonra da dongle eşleşmeme sorunu yaşadı sattığım arkadaş, o zaman servisten iade/değişim kararı çıktı. Kararın çıkmasına rağmen para söylenen sürede yatmadı+ amazondan servisi ittirerek iadeyi aldık. Servis de maalesef yeterince iyi çalışmadı.

Razer ürünler zaten genellikle pahalı oluyor, ancak çok seven veya üst seviye takılmak isteyen arkadaşlar paraya kıyarsa tavsiye edebilirim. Tasarımı şık, yazılımı vs güzel, performanslı bir model onun dışında.

Hocam Razer istiyorsan veya tipik Deathadder tasarımını seviyorsan alınabilir. Yoksa istersen bir konu aç bütçen ve beklentilerin ile, piyasayı takip eden arkadaşlar yardımcı olurlar.
Teşekkürler.Tamamen teknoloji şans işi malesef.

pcfan

80+
bu paraya zenith pro falan alsan daha iyi

veya r1 pro max

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Teknosa outletten ne zaman ürün alsam abartısız hepsi arızalı çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,001
Üyeler
164,591
Son üye
Özgür0671
Top Bottom