Neler Yeni

Razer DeathAdder V2 Pro ve endgame gear XM2we

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mert yıldırım
merhaba, bu iki mouseyi de kullanan var mı? Hangisi alınır? Fps oyunları oynuyorum. Bütçe 1700₺

Grupta bir kaç arkadaş xm2we önerdi ama yine de tekrardan sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
merhaba, bu iki mouseyi de kullanan var mı? Hangisi alınır? Fps oyunları oynuyorum. Bütçe 1700₺

Grupta bir kaç arkadaş xm2we önerdi ama yine de tekrardan sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim
tutuşuna göre şekil olarak ikisi birbirinden çok farklı mouselar

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mert yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elim orta- büyük büyüklüğünde

votakeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Azad Üresin
Xm2we gerçekten güzel bir mouse claw tutuyorsanız yada claw-palm arasıda gider ama tam palm gidermi onu bilmiyorum.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Razer deathadder v2 pro yu ben de aldım elime bugün ulaştı ve tam bir hayal kırıklığı usb dongle çalışmıyor 3 pc de denedim 2 masaüstü 1 leptop yine de çalışmıyor farklı farklı windows sürümlerinde denedim w11-10 yok yine çalışmıyor en sonunda sitesine girip FirmwareUpdater adlı bir driver indirdim dedim bunu yaparsam herhalde düzelir programı açıyorum benden 2 şey istiyor mouse u kabloyla pc bağla ve mouseun dongleını bağlamamı istiyor mouse kabloyla bağlayınca tik işareti çıkıp bağlandığını onaylıyor ama dongle hiç bir türlü algılanmıyor zaten youtube gibi yerlere bakarsanız çok fazla insan bu tarz sorunlarla karşılaşmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,540
Üyeler
166,775
Son üye
Arif5555
Top Bottom