Razer deathadder v3 aldım ama

IPerseus

80+
Reaksiyon skoru
38
İtopyadan 1900 e v3 kablolu aldım ama her yerde o fiyata kablosuz mouse bulunabileceğini söylüyorlar ama kablolu olması benim için pek sıkıntı değil çok bir şey kaybeder miyim kararsız kaldım tutuşum relaxed claw

İtopyadan 1900 e v3 kablolu aldım ama her yerde o fiyata kablosuz mouse bulunabileceğini söylüyorlar ama kablolu olması benim için pek sıkıntı değil çok bir şey kaybeder miyim kararsız kaldım tutuşum relaxed claw
O fiyatlara gerçekten kaliteli ve sağlam bir çok kablosuz model var.
Post automatically merged:

O fiyatlara gerçekten kaliteli ve sağlam bir çok kablosuz model var.
Örnek olarak https://wraithesports.com/products/...NfkZIVmHwFkhgReaA9sbKdCN6r4WQ1lRoCpXMQAvD_BwE

Hocam birde dongle için para mı vereyim üstüne wraith sitesinin iade politikası çok sıkıntılı
Ben bunu örnek olarak attım hocam daha iyi mouselar atabilirler arkadaşlar. Onlara da bakıp kafanıza yatanı almak daha mantıklı olur.

8khz destekli ve kalitesi belli seviyede ben de kullanıyorum şu an alınır , belki dareu a950 pro alınabilirdi ama kablolu olması önemli değilse devam

hocam mouse olarak bende kablolu kullanma taraftarıyım fakat fiyat olarak bana da çok geldi o fiyata daha kaliteli bir şey bulunabilir gibi çünkü kablolu 1900 kablosuz 3000 gibi bir şeydir fiyatlandırmada

güzel içerisinden 8k dongle çıkıyor örnek olması için attım

hocam mouse olarak bende kablolu kullanma taraftarıyım fakat fiyat olarak bana da çok geldi o fiyata daha kaliteli bir şey bulunabilir gibi çünkü kablolu 1900 kablosuz 3000 gibi bir şeydir fiyatlandırmada
Sizde haklısınız hocam
güzel içerisinden 8k dongle çıkıyor örnek olması için attım
O alınabilir ama 2300 üstüne taksit yapsam 2500 olur maalesef bütçemi aşıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,007
Üyeler
190,849
Son üye
ozkan0011