Neler Yeni

Yardım Razer Deathadder V3 Hyperspeed Vs Viper V3 HyperSpeed

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Tuna İpekçi
Son düzenleme:

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
oguz
Selam, v3 hyperspeed modeli kullanıyorum birkaç aydır. Claw grip tuttuğum için pro yerine seçmiştim. Hafif ve sarjı çok uzun süre gidiyor. Sürekli pil ile uğraşmıyorsun. 4K dongle muhabbetine de gerek yok bence. lvl8 faceit oyuncusuyum 1k dongle ile hiçbir problem yaşamadım.

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Tuna İpekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam, v3 hyperspeed modeli kullanıyorum birkaç aydır. Claw grip tuttuğum için pro yerine seçmiştim. Hafif ve sarjı çok uzun süre gidiyor. Sürekli pil ile uğraşmıyorsun. 4K dongle muhabbetine de gerek yok bence. lvl8 faceit oyuncusuyum 1k dongle ile hiçbir problem yaşamadım.
Merhaba hocam Deathadder V3 Hyperspeed mi kullaniyorsunuz?

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
oguz
Merhaba hocam Deathadder V3 Hyperspeed mi kullaniyorsunuz?
Evet. İsim farklılığını sadece 'viper' kelimesinin farklılığı sandığım için deathadder belirtmemiştim, kusura bakma.

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Tuna İpekçi
Evet. İsim farklılığını sadece 'viper' kelimesinin farklılığı sandığım için deathadder belirtmemiştim, kusura bakma.
Tamamdir hocam Deathadder V3 Hyperspeed alıyorum o zaman tesekkur ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aklima takildi soruyorum kusura bakmayin ama isim farkliligini sadece viper kelimesinin farkliligini sandigim kisminda ne demek istediginizi anlamadim aklimda kalmasin sorayim dedim .d

Son düzenleme:

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
oguz
hocam aklima takildi soruyorum kusura bakmayin ama isim farkliligini sadece viper kelimesinin farkliligini sandigim kisminda ne demek istediginizi anlamadim aklimda kalmasin sorayim dedim .d
İlk mesajımda 'v3 hyperspeed modeli kullanıyorum' demiştim. Halbuki isimlerinin ortak kısmı orasıydı :D Deathadder ve Viper farklı olan kısımlarından belirtmem gerekiyordu :D Pahalı olanı kullanıyorum ve öneriyorum :D

Zzqie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Tuna İpekçi
İlk mesajımda 'v3 hyperspeed modeli kullanıyorum' demiştim. Halbuki isimlerinin ortak kısmı orasıydı :D Deathadder ve Viper farklı olan kısımlarından belirtmem gerekiyordu :D Pahalı olanı kullanıyorum ve öneriyorum :D
Valla bende deminden beri düşünüyorum Türkçem yetmedi kusura bakmayin tekrardan tesekkurler 😃

Top Bottom