🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro Mouse 64g 3850₺🔥

gawlecas

80+
Reaksiyon skoru
1

Razer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (64g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz)

Tıkla Git
1764272967623.webp

8k hz modeli değil yalnız almayı düşenen arkadaşların bilgisine .

Bunu alacağına 700 daha koy 8k hz dongle versiyonunu al 1000 hz versiyonu 5 para etmez 6 ay kullandım iade ediğ 8k hz versiyonunu aldım.

Pro, 8k dongle ile değil mi? 2 kez Viper 3 Pro aldım, ikisinde de dongle ile geldi DA'da farklı mı?

Pro, 8k dongle ile değil mi? 2 kez Viper 3 Pro aldım, ikisinde de dongle ile geldi DA'da farklı mı?
Deathadder Pro da Donglesız versiyonu da var dongle versiyonu tr ye çok geç geldi 1000hz versiyonu iade edip 8k aldım aşırı fark etti

13514.webp

nvm kendi sitesinde ayrı satıldığı söylenmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deathadder Pro da Donglesız versiyonu da var dongle versiyonu tr ye çok geç geldi 1000hz versiyonu iade edip 8k aldım aşırı fark etti

Alıntıyı görüntüle
Emin değilim hocam, bir süre viper kullandım sanırım harbi daha smooth idi ama bana en büyük farkı hissettiren sensör ve tabanlığıydı, basilisk v3 kullanıyorum altı eskisi, sensörü vipere göre 1 tık eski, birde ağırlık farkı var. Baya hafif geldiydi :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha güzel algılıyordu. Skates değiştiremedim bir türlü aldım eksik geldi iade ettim şimdi de bulamıyorum :ROFLMAO: bulduğumda 1.300 tl fln dı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,970
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri