vadesiz 3 taksitle
ürünü eklerken 100 tl kuponu da uygulamayı unutmayın
8k dongle dahil miydi?Dün 3500 dü kuponla, indirim yok bence
mouse için bence en önemli şey nasıl bir shapeye sahip olduğu. ucuz mouseler çok büyük çoğunlukla çok daha küçük ve simetrik bir shapeye sahip oluyor. eline düzgün oturmayan mouseye en iyi sensörü koy rahat edemedikten sonra manası yokParası olan zengin olan alabilir. Ama aiminiz yoksa cok da gerek yok bisey degismez. Bende bunun deathadder v2 pro olanı var memnunum bunun kadar hafif olmasını isterdim. Ve v2 pronun kenarlarında kaymaz slikon var o slikonun da bu modelde olmasını isterdim ve v2 proda rgb ışık var onu kaldırmışlar bu modelden.
muhtemelen şu konudan bahsediyor ama onda da iptal olmuş zaten8k dongle dahil miydi?
Shape konusu ayrı tabi en önemlisi o. İki mouseun shape'i aynı oldugu icin bahsetmeye gerek duymadım. Geçen gün gamepower fenix aldım indirimde elime çok iyi oturdu. Bıraktım v2 proyu artık onu kullanıyorum çok beğendim.mouse için bence en önemli şey nasıl bir shapeye sahip olduğu. ucuz mouseler çok büyük çoğunlukla çok daha küçük ve simetrik bir shapeye sahip oluyor. eline düzgün oturmayan mouseye en iyi sensörü koy rahat edemedikten sonra manası yok
8k dongle yoktur ondaDün 3500 dü kuponla, indirim yok bence
Vardı8k dongle yoktur onda
EvetParası olan zengin olan alabilir. Ama aiminiz yoksa cok da gerek yok bisey degismez. Bende bunun deathadder v2 pro olanı var memnunum bunun kadar hafif olmasını isterdim. Ve v2 pronun kenarlarında kaymaz slikon var o slikonun da bu modelde olmasını isterdim ve v2 proda rgb ışık var onu kaldırmışlar bu modelden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8k dongle dahil miydi?
Mouse destekliyorsa evetBundna aldım mu evdeki ekstra v3 proyuda 8k kullanabilir miyim?
Allah Allah hangi siteydi keske biri paylassaydiVardı
Evet
AmazonMouse destekliyorsa evet
Allah Allah hangi siteydi keske biri paylassaydi
Allah allah emin misin ya. Akakce de de görünmüyor o fiyat. Gorsem direkt alirdim varyaAmazon
Scyrox v6 varken alınmaz dedim almadım