Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling Kablosuz Adaptör 4400tl amazon

ghnn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
853
1760264556531.webp

vadesiz 3 taksitle
ürünü eklerken 100 tl kuponu da uygulamayı unutmayın

Parası olan zengin olan alabilir. Ama aiminiz yoksa cok da gerek yok bisey degismez. Bende bunun deathadder v2 pro olanı var memnunum bunun kadar hafif olmasını isterdim. Ve v2 pronun kenarlarında kaymaz slikon var o slikonun da bu modelde olmasını isterdim ve v2 proda rgb ışık var onu kaldırmışlar bu modelden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün 3500 dü kuponla, indirim yok bence
8k dongle dahil miydi?

Parası olan zengin olan alabilir. Ama aiminiz yoksa cok da gerek yok bisey degismez. Bende bunun deathadder v2 pro olanı var memnunum bunun kadar hafif olmasını isterdim. Ve v2 pronun kenarlarında kaymaz slikon var o slikonun da bu modelde olmasını isterdim ve v2 proda rgb ışık var onu kaldırmışlar bu modelden.
mouse için bence en önemli şey nasıl bir shapeye sahip olduğu. ucuz mouseler çok büyük çoğunlukla çok daha küçük ve simetrik bir shapeye sahip oluyor. eline düzgün oturmayan mouseye en iyi sensörü koy rahat edemedikten sonra manası yok

8k dongle dahil miydi?
muhtemelen şu konudan bahsediyor ama onda da iptal olmuş zaten

mouse için bence en önemli şey nasıl bir shapeye sahip olduğu. ucuz mouseler çok büyük çoğunlukla çok daha küçük ve simetrik bir shapeye sahip oluyor. eline düzgün oturmayan mouseye en iyi sensörü koy rahat edemedikten sonra manası yok
Shape konusu ayrı tabi en önemlisi o. İki mouseun shape'i aynı oldugu icin bahsetmeye gerek duymadım. Geçen gün gamepower fenix aldım indirimde elime çok iyi oturdu. Bıraktım v2 proyu artık onu kullanıyorum çok beğendim.

Bundna aldım mu evdeki ekstra v3 proyuda 8k kullanabilir miyim?

8k dongle yoktur onda
Vardı

8k dongle dahil miydi?
Evet

Geri