🔥İndirim Razer Enki Oyuncu Koltuğu kuponla 12.250 tl

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,833
bütçesi olana bu model dağa iyi
soldaki x sağdaki düz enki farkları mevcut.
1749720625565.webp

Mesela en önemli farki nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aradaki fiyat farkina değecek

Mekanizma coklu blok diyor ne demekki

Mesela en önemli farki nedir

Aradaki fiyat farkina değecek

Mekanizma coklu blok diyor ne demekki

bunu buldum baya iyi açıklama :D
1.​

Bu özellik, koltuğun arkasının geriye doğru eğilmesini ve salıncak gibi ileri-geri hareket etmesini sağlar.

Özellikleri:

• Eğimli salıncak (tilt): Koltuk sabit pozisyonda değil, otururken ağırlık merkezine göre öne-arkaya salınabilir.
  • Kilitlenebilir eğim: Bazı modellerde koltuk belli bir açıda kilitlenebilir.
  • Konfor: Dinlenirken sırtınızı geriye yatırarak rahatlayabilirsiniz.
  • Genelde oyuncu koltuklarında ve ergonomik sandalyelerde bulunur.

2.​

Bu sistem daha gelişmiş bir eğim ve kilitleme mekanizmasıdır. Sadece geriye eğilmeyi değil, bu eğim açılarını belirli kademelerde sabitlemeyi de sağlar.

Özellikleri:

• Farklı eğim açılarında kilitleme: Örneğin, 5 farklı pozisyonda sabitleme gibi.
  • Yüksek ergonomi: Vücut tipine göre kişisel ayarlamalar yapmayı sağlar.
  • Genellikle daha pahalı modellerde bulunur.
  • Gelişmiş destek ve konfor: Uzun süre oturmaya uygundur (ofis çalışanları ve oyuncular için ideal).

dün gece 10k satıyordu? zam mı geldi yine? edit: ha x serisi olan 11kmiş

bel ve boyun desteği yok FIS gibi biraz.

Arkadaslar xdrive altay kullaniyorum. Bahsedilen çoklu blok denen mekanizma xdrive in premium serilerinde var ve aşırı sessiz ve konforlu bir mekanizma. Ben kendime yedek olarak bu enkiyi aldim. Ürün icerisinde 750 tl de kupon vardi. Sirf o mekanizma bile 1500 2000 tl fark ediyor. Enkiye daha onceden oturmustum aşırı kaliteli gelmişti. Paylasan arkadasa teşekkürler

Koltuğu kullanmış biri olarak söylüyorum çok terletir ve yumuşak bir koltuk değil konfor aramayın olduğunca sert bel sabit ayarlanmaz her boya uymaz artı olarak malzeme kalitesi çok üst seviye

Koltuğu kullanmış biri olarak söylüyorum çok terletir ve yumuşak bir koltuk değil konfor aramayın olduğunca sert bel sabit ayarlanmaz her boya uymaz artı olarak malzeme kalitesi çok üst seviye
Yapma ya oturma yeri sert mi ?

Ben zaten bendeki akdeniz sert diye bunu aliyorum

Arkadaslar xdrive altay kullaniyorum. Bahsedilen çoklu blok denen mekanizma xdrive in premium serilerinde var ve aşırı sessiz ve konforlu bir mekanizma. Ben kendime yedek olarak bu enkiyi aldim. Ürün icerisinde 750 tl de kupon vardi. Sirf o mekanizma bile 1500 2000 tl fark ediyor. Enkiye daha onceden oturmustum aşırı kaliteli gelmişti. Paylasan arkadasa teşekkürler
750tl kupon mu vardı ? Bana gorunmedi

Hay Allah razı olsun benim gozumden kacmis 750tllik kupon. Hemen digerini iptal edip 750tllik kuponu seçtim oyle siparis verdim

Son düzenleme:
Geri