🔥İndirim Razer Enki X Oyuncu Koltuğu 10.999 TL

Corsair TC100 aldım iptal edip bunu alırdım ama sanırım deri yerleri var

Bu Enki'nin uygun fiyatlı versiyonuymuş. Kolları 4D değil, kafa yastığı yok. Bir de tilt sisteminde farklılıklar varmış.

baktımda oda güzel duruyor ama farklarını pek bilmiyorum.
hocam kesinlikle ama kesinlikle deri istemiyorum bunun da bir kısmı deri görünüyor corsair'ı bilerek aldım deri bir yeri görünmüyor kalitesiz de durmuyor xdrive alacaktım içime sinmedi

hawk terleme yok ama konforu beni gibiyor dükkanda oturduğum ince dönen koltuklar dağa rahat geliyor zamanla pirket gibi oldu :D
ama sağlam ve gıcırtı 0 2022 rahmetli ablam ve kız kardeşım doğum günü hediyesi aldı ömür boyu satmak yok götüm nasır olsada yeri bambaşka.
manevi değeri altın gibi.
bu yüzden tek değişimiycek parça bu sistemde gerisi yansada tırt bana.
hp omen ve razer koltukları iyi senin dediğin gibi fark kapandı.
başın sağolsun

temudan bakmanı tavsiye ederim 3 parça aldınmı uyguna gelebilir. ve bir çok model mevcut.

bunu istediğine göre seçmelisin ama pahalı biraz burda başka satıcılara bak baya uygun modeller var.
Teşekkürler

exvega alın

hocam kesinlikle ama kesinlikle deri istemiyorum bunun da bir kısmı deri görünüyor corsair'ı bilerek aldım deri bir yeri görünmüyor kalitesiz de durmuyor xdrive alacaktım içime sinmedi
bizim buralar 50 derece deriyi bende kullanmıyorum serin yerlerde deri güzel oluyor.
bölgeye göre almak mantıklı bence.
Bu Enki'nin uygun fiyatlı versiyonuymuş. Kolları 4D değil, kafa yastığı yok. Bir de tilt sisteminde farklılıklar varmış.
aynen öyle
https://forum.donanimarsivi.com/konu/razer-enki-oyuncu-koltugu-12-999-tl.1120628/ diğer modeli bu dağa mantıklı gibi.

WhatsApp Görsel 2025-06-12 saat 12.24.44_48726542.webp

valla siparişi geçtim müşteri hizmetleriyle görüşeyim dediğiniz gibiyse iptal ederim

hawk terleme yok ama konforu beni gibiyor dükkanda oturduğum ince dönen koltuklar dağa rahat geliyor zamanla pirket gibi oldu :D
ama sağlam ve gıcırtı 0 2022 rahmetli ablam ve kız kardeşım doğum günü hediyesi aldı ömür boyu satmak yok götüm nasır olsada yeri bambaşka.
manevi değeri altın gibi.
bu yüzden tek değişimiycek parça bu sistemde gerisi yansada tırt bana.
hp omen ve razer koltukları iyi senin dediğin gibi fark kapandı.
Başın sağolsun

Geri