- Reaksiyon skoru
- 1,044
Corsair TC100 aldım iptal edip bunu alırdım ama sanırım deri yerleri var
hocam kesinlikle ama kesinlikle deri istemiyorum bunun da bir kısmı deri görünüyor corsair'ı bilerek aldım deri bir yeri görünmüyor kalitesiz de durmuyor xdrive alacaktım içime sinmedibaktımda oda güzel duruyor ama farklarını pek bilmiyorum.
başın sağolsunhawk terleme yok ama konforu beni gibiyor dükkanda oturduğum ince dönen koltuklar dağa rahat geliyor zamanla pirket gibi oldu
ama sağlam ve gıcırtı 0 2022 rahmetli ablam ve kız kardeşım doğum günü hediyesi aldı ömür boyu satmak yok götüm nasır olsada yeri bambaşka.
manevi değeri altın gibi.
bu yüzden tek değişimiycek parça bu sistemde gerisi yansada tırt bana.
hp omen ve razer koltukları iyi senin dediğin gibi fark kapandı.
Teşekkürlertemudan bakmanı tavsiye ederim 3 parça aldınmı uyguna gelebilir. ve bir çok model mevcut.
bunu istediğine göre seçmelisin ama pahalı biraz burda başka satıcılara bak baya uygun modeller var.Black Deer Visco Ortopedik Hafızalı Dik Oturuş Minderi Oturma Bölgesi Sorunları İçin Memory Foam Minder : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Black Deer Visco Ortopedik Hafızalı Dik Oturuş Minderi Oturma Bölgesi Sorunları İçin Memory Foam Minder : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
LargeLeaf Sandalye jeli ergonomik kol dayama minderleri dirsek yastığı basınç giderici ofis koltuğu oyun koltuğu kol dayama hafızalı köpük kol dayama pedleri 2 parçalı sandalye seti : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
LargeLeaf Sandalye jeli ergonomik kol dayama minderleri dirsek yastığı basınç giderici ofis koltuğu oyun koltuğu kol dayama hafızalı köpük kol dayama pedleri 2 parçalı sandalye seti : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
bizim buralar 50 derece deriyi bende kullanmıyorum serin yerlerde deri güzel oluyor.hocam kesinlikle ama kesinlikle deri istemiyorum bunun da bir kısmı deri görünüyor corsair'ı bilerek aldım deri bir yeri görünmüyor kalitesiz de durmuyor xdrive alacaktım içime sinmedi
aynen öyleBu Enki'nin uygun fiyatlı versiyonuymuş. Kolları 4D değil, kafa yastığı yok. Bir de tilt sisteminde farklılıklar varmış.
Bu Enki'nin uygun fiyatlı versiyonuymuş. Kolları 4D değil, kafa yastığı yok. Bir de tilt sisteminde farklılıklar varmış.
enki düzüde indirimde onu al. 4 d kol felan var onda yastık var.Alıntıyı görüntüle
valla siparişi geçtim müşteri hizmetleriyle görüşeyim dediğiniz gibiyse iptal ederim
Başın sağolsunhawk terleme yok ama konforu beni gibiyor dükkanda oturduğum ince dönen koltuklar dağa rahat geliyor zamanla pirket gibi oldu
ama sağlam ve gıcırtı 0 2022 rahmetli ablam ve kız kardeşım doğum günü hediyesi aldı ömür boyu satmak yok götüm nasır olsada yeri bambaşka.
manevi değeri altın gibi.
bu yüzden tek değişimiycek parça bu sistemde gerisi yansada tırt bana.
hp omen ve razer koltukları iyi senin dediğin gibi fark kapandı.
link atabilir misin kralenki düzüde indirimde onu al. 4 d kol felan var onda yastık var.