🔥İndirim Razer Enki Oyuncu Koltuğu kuponla 12.250 tl

Yapma ya oturma yeri sert mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zaten bendeki akdeniz sert diye bunu aliyorum

750tl kupon mu vardı ? Bana gorunmedi

Hay Allah razı olsun benim gozumden kacmis 750tllik kupon. Hemen digerini iptal edip 750tllik kuponu seçtim oyle siparis verdim
Güle güle kullan kardeşim. En azindan razer garantisi çok daha iyi kalitesi de bu fiyata bence olabilecek en iyilerdendir.

Sağolasın

Bakalım bi gelsin çok kaliteli duruyor
Benimde gönlüm istiyor :) ama malasef acayip canım çektı.

Bi koltuk alayım dedim. Fiyatlar öyle saçma ki koltuk alacağıma bilgisayarı yenilerim diyesim geliyor bazen :ROFLMAO: 6k bütçem vardı 7 8 derken şimdi 10bini geçmeden alırım diyodum. 10 veren 12 de verir diye gidiyor asadsdas :kekw:

Yapma ya oturma yeri sert mi ?

Ben zaten bendeki akdeniz sert diye bunu aliyorum

750tl kupon mu vardı ? Bana gorunmedi

Hay Allah razı olsun benim gozumden kacmis 750tllik kupon. Hemen digerini iptal edip 750tllik kuponu seçtim oyle siparis verdim
Sert değil taş baya şuanki koltuğum xdrive Altay ona göre yumuşacık

Zio venom premium a göre daha mı kalitelidir bu çoklu blok vs. ? Ayak uzatma destekli bir koltuk alacağımda aklımı çeldi bu enki modeli

Dipnot: Terlemekten nefret eden biriyim ve çok terliyorum (hayat..) bu enki modeli mahveder beni değil mi deriymiş sanırım :(.

Zio venom premium a göre daha mı kalitelidir bu çoklu blok vs. ? Ayak uzatma destekli bir koltuk alacağımda aklımı çeldi bu enki modeli

Dipnot: Terlemekten nefret eden biriyim ve çok terliyorum (hayat..) bu enki modeli mahveder beni değil mi deriymiş sanırım :(.
Sevmedin şey dibinde biter.

Nerler çekiyorum dostum bir bilsen bir de huysuzum bu konuda pis hissediyorum başıma bela :D. Razeri de alsam sanırım mahvolurum home office çalıştığım için sorun olabilir.
terletmeyen garanti ürün bak zor durum benim kafam çok terliyor sevmiyorum ellerimde şu aralar arttı kilolu bir insanda değilim fit biriyim ama başladımı durmuyor su gibi ter geliyor kafamdan.

beyler 1k daha indirmişler alanlar diğerini iptal edip güncellesinler
Ekran görüntüsü 2025-06-13 091650.webp

bu kolçakları 4d olan versiyon mu yoksa 2d olan versiyon mu bende çektim bir tane

Geri