bende iphone 16 pro var buna uyumlu olur mu ki acaba boyutu açısından bide mobile legends falan oynamaya uygun mudur sence internette aradım ama bulamadım.Türkiye fiyatı 6-10 bin TL civarıydı. Şu an Amerika'daki indirimli fiyattan (~$105) daha ucuza satılıyor. Sepette 250 TL indirim ile 3606 TL'ye düşüyor. Seçili kartlara 9 taksit imkanı var. Cihazın detaylarını kendiniz araştırın.
Alıntıyı görüntüle
Ben de 16 pro max var internette iphone uyumlu gördüm direk aldım valla böyle bir şey kafamda vardı en kötü markalılar 2-3 bin tl ye veriyor bence bedava görür görmez aldım gelince incelerimbende iphone 16 pro var buna uyumlu olur mu ki acaba boyutu açısından bide mobile legends falan oynamaya uygun mudur sence internette aradım ama bulamadım.
Racing Master, Diablo Immortal, Genshin Impact, Vampire Survivors, Max Payne, Dead Cells, Minecraft ben de yüklü. Kol desteği olan bir sürü oyun var bunlar ile çok güzel kullanılır. Ayrıyetten PPSSPP emülatör ile psp oyunları da güzel oynanır. Eğer evdeysen internet iyiyse cloud gaming yada remote link atıp pc ye bağlanıp da kullanabilirsin. Ben özellikle işte boş vaktim olduğu zaman kullanmak için tercih ettim.Ben de yakın zamanda aldım almasam olabilir idi ama oynayacak oyunları nereden bulacağız?
Ben de de aynı şekilde bakalım pazartesi olunca göreceğizDün sabah sipariş etmiştim, ne dün ne bugün kargoya verilmedi. Varış zamanı: 21 Kasım diyor, muhtemelen önce tedarik edecekler.
evet dün geldi
Sabırsızlıkla bekliyorum.