🔥İndirim Razer Kishi Ultra - 3606 TL (9 taksit)

XanthiN

80+
Reaksiyon skoru
172
Türkiye fiyatı 6-10 bin TL civarıydı. Şu an Amerika'daki indirimli fiyattan (~$105) daha ucuza satılıyor. Sepette 250 TL indirim ile 3606 TL'ye düşüyor. Seçili kartlara 9 taksit imkanı var. Cihazın detaylarını kendiniz araştırın.

1762957450928.webp

Türkiye fiyatı 6-10 bin TL civarıydı. Şu an Amerika'daki indirimli fiyattan (~$105) daha ucuza satılıyor. Sepette 250 TL indirim ile 3606 TL'ye düşüyor. Seçili kartlara 9 taksit imkanı var. Cihazın detaylarını kendiniz araştırın.

Alıntıyı görüntüle
bende iphone 16 pro var buna uyumlu olur mu ki acaba boyutu açısından bide mobile legends falan oynamaya uygun mudur sence internette aradım ama bulamadım.

bende iphone 16 pro var buna uyumlu olur mu ki acaba boyutu açısından bide mobile legends falan oynamaya uygun mudur sence internette aradım ama bulamadım.
Ben de 16 pro max var internette iphone uyumlu gördüm direk aldım valla böyle bir şey kafamda vardı en kötü markalılar 2-3 bin tl ye veriyor bence bedava görür görmez aldım gelince incelerim

Ben de yakın zamanda aldım almasam olabilir idi ama oynayacak oyunları nereden bulacağız?

Ben de yakın zamanda aldım almasam olabilir idi ama oynayacak oyunları nereden bulacağız?
Racing Master, Diablo Immortal, Genshin Impact, Vampire Survivors, Max Payne, Dead Cells, Minecraft ben de yüklü. Kol desteği olan bir sürü oyun var bunlar ile çok güzel kullanılır. Ayrıyetten PPSSPP emülatör ile psp oyunları da güzel oynanır. Eğer evdeysen internet iyiyse cloud gaming yada remote link atıp pc ye bağlanıp da kullanabilirsin. Ben özellikle işte boş vaktim olduğu zaman kullanmak için tercih ettim.

Dün sabah sipariş etmiştim, ne dün ne bugün kargoya verilmedi. Varış zamanı: 21 Kasım diyor, muhtemelen önce tedarik edecekler.

14 pm var yoksa alırdım ya güzel cihaza banziyor

fakat çok harika cihazmış bu kadar kaliteli olacağını beklemiyordum. bu gün biraz kurcaladım pc ve playstation remoteplay yaptım. kendi uygulamasını yükleyip önerdiği oyunları indirip denedim. s25 ultra ile kullandım ama 8-9" lik bir tablet alıp emulator işine falan girmeyi düşünüyorum baya baya hoşuma gitti.

Geri