Çözüldü✓ Razer klavye satın aldım

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,040
Razerin yazılımı spyware.
Klavyede renk tutabilen klavye almıştım onu kaldırmışlar zırf yazılımı indirmek için.

Bu ANSI formatını hiç sevmiyorum. Büyük shift vs hiç hoşuma gitmiyor. Bu bütçelere çıkabilecek olsam direkt Asus ROG Falchion RX Low Profile alırdım.

Razerin yazılımı spyware.
Klavyede renk tutabilen klavye almıştım onu kaldırmışlar zırf yazılımı indirmek için.
Synapse hocam yazılımı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hım deathstalkeri bilmiyorum ama bence en iyisi blackwidow
Asus rog strix II 96 almayı planlıyodum da yabancı forumlarda razer'in optiği daha hızlı dedikleri için tercih ettim hocam.
Blackwidow'un beyazı yok :D

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHF1QMGK?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0 Arkadaşlar linkteki klavyeyi sipariş verdim çok hoşuma gitti ve bilindik markalardan klavye almak daha hoşuma gidiyor güvenilir olarak güzel midir bu klavye ?
V3 tkl pro huntsman modelini kullanıyorum onu öneririm beyaz klavye ve çok seksi rahat strafe atabileceğiniz vs tuşlara kolay ulaşabileceğiniz klavyedir belki benim elime rahat geliyor bilmiyorum

Synapse hocam yazılımı.

Asus rog strix II 96 almayı planlıyodum da yabancı forumlarda razer'in optiği daha hızlı dedikleri için tercih ettim hocam.
Blackwidow'un beyazı yok :D
He beyazsa amaç doğru blackwidow gitmez. Arkadaş sanırım bilgi topluyor demiş uygulamaya

Açıkçası testlerde falan razer hep üstlerde oluyor. Şimdi manyetik switch varda en son baktığımda pek testleri yoktu o da 2 yıl önce fln yeni değil ama tabi teknolojik üstünlük olarak manyetikler daha iyidi, beyaz tkl erde bulunuyor. Razer alırsan tek faydası software olur, komfor farkıda olur bilek testeği fln hissiyat. Garantiden pek bir şey umma

Yani parayı savurmak olmuş biraz.
Şu paraya çok rahat, PBT keycapli, metal gövdeli, hotswappable klavye alınabilirdi.
İmkanınız varsa iptal edin yazık olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,473
Üyeler
183,436
Son üye
cwquatro
Geri