Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 824
Onceden acıyordum sımdı unlem cıkıyor seslerı karıstırdım bulamadım.
Öncelikle görev çubuğu üzerinden hoparlör ikonuna tıklayınız:
kraken 7.1 mi yoksa thx versiyon mu? bu arada istersen thx ses kartını satabilirim
bılıyorum ama win11 de oyle olmuyorÖncelikle görev çubuğu üzerinden hoparlör ikonuna tıklayınız:
Alıntıyı görüntüle
Ardından karşınıza çıkan yürütme cihazları ekranında (7.1 Surround Sound) seçeneğini bulun ve seçin.
Alıntıyı görüntüle
Sorununuzun çözüleceğini umuyorum, eğer çözülmezse programdaki ünlemde yazan hatayı yollayabilir misin ?
denıyım bunuYazılımı silip yeniden kur ve usb yerini değiştir, bende öyle düzelmişti
sagol ıhtıyacım yokkraken 7.1 mi yoksa thx versiyon mu? bu arada istersen thx ses kartını satabilirimKulaklığı iade edınce ses kartı boşa çıktı.
Kendimde Windows 11 ve Razer Blackshark v2x kullanıyorum benim çözümüm böyle idibılıyorum ama win11 de oyle olmuyor
win 11 de burası yok nasıl acıyorsun bu pencereyı.Onceden vardı ama bır kac guncellemeden sonra yok oldu 7.1 secmeKendimde Windows 11 ve Razer Blackshark v2x kullanıyorum benim çözümüm böyle idi
Bir program aracılığıyla görev .çubuğumu windows 10 yapmıştım yukarıya alabilmek için unutmuştum bunu kusuruma bakma, sağ click yaparsan ses ayarlarına yönlendirecek seni orada 7.1 i bulabilirsen işaretlewin 11 de burası yok nasıl acıyorsun bu pencereyı.Onceden vardı ama bır kac guncellemeden sonra yok oldu 7.1 secme
Tamamda 7.1 yok sorunda oBir program aracılığıyla görev .çubuğumu windows 10 yapmıştım yukarıya alabilmek için unutmuştum bunu kusuruma bakma, sağ click yaparsan ses ayarlarına yönlendirecek seni orada 7.1 i bulabilirsen işaretleAlıntıyı görüntüle
USB'yi seçince bir fark oluyor mu ?
Olmuyor eskıden senın gıbı 7.1 kraken x cıkıyordu sımdı cıkmıyor anlam veremedım.Razer programında oyle unlem yoktu oncedenUSB'yi seçince bir fark oluyor mu ?
Sıldım yukledım oldu sagol kardesımUSB'yi seçince bir fark oluyor mu ?