Razer kraken 7.1 sesi açamıyorum windows 11

Omeraslan93

80+ Silver
Reaksiyon skoru
824
Onceden acıyordum sımdı unlem cıkıyor seslerı karıstırdım bulamadım.

Ekran görüntüsü 2022-12-31 170200.png

Bılen yok mu?

Yazılımı silip yeniden kur ve usb yerini değiştir, bende öyle düzelmişti

Onceden acıyordum sımdı unlem cıkıyor seslerı karıstırdım bulamadım.

Alıntıyı görüntüle
Öncelikle görev çubuğu üzerinden hoparlör ikonuna tıklayınız:
ss111.png

Ardından karşınıza çıkan yürütme cihazları ekranında (7.1 Surround Sound) seçeneğini bulun ve seçin.
ss22.png

Sorununuzun çözüleceğini umuyorum, eğer çözülmezse programdaki ünlemde yazan hatayı yollayabilir misin ?

Öncelikle görev çubuğu üzerinden hoparlör ikonuna tıklayınız:
Alıntıyı görüntüle
Ardından karşınıza çıkan yürütme cihazları ekranında (7.1 Surround Sound) seçeneğini bulun ve seçin.
Alıntıyı görüntüle
Sorununuzun çözüleceğini umuyorum, eğer çözülmezse programdaki ünlemde yazan hatayı yollayabilir misin ?
bılıyorum ama win11 de oyle olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı silip yeniden kur ve usb yerini değiştir, bende öyle düzelmişti
denıyım bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kraken 7.1 mi yoksa thx versiyon mu? bu arada istersen thx ses kartını satabilirim :D Kulaklığı iade edınce ses kartı boşa çıktı.
sagol ıhtıyacım yok

Kendimde Windows 11 ve Razer Blackshark v2x kullanıyorum benim çözümüm böyle idi
win 11 de burası yok nasıl acıyorsun bu pencereyı.Onceden vardı ama bır kac guncellemeden sonra yok oldu 7.1 secme

win 11 de burası yok nasıl acıyorsun bu pencereyı.Onceden vardı ama bır kac guncellemeden sonra yok oldu 7.1 secme
Bir program aracılığıyla görev .çubuğumu windows 10 yapmıştım yukarıya alabilmek için unutmuştum bunu kusuruma bakma, sağ click yaparsan ses ayarlarına yönlendirecek seni orada 7.1 i bulabilirsen işaretle
aa.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,593
Üyeler
192,422
Son üye
Peter_Pan
Geri