Razer Kraken T. E vs HyperX Cloud 2

3 yıldır Cloud 2 kullanıyorum gerek ses gerek malzeme kalitesi gerekse konfor olarak bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Zaten uzun ömürlü bir ürün olarak kendisini ispatlamıs. Razer konusuna gelirsek Razer de iyi olabilir yazılım vs seven kişi alabilir ama Razerin T.E ürünlerini sevmiyorum. Kullandığımdan da biliyorum. T.E ürünler genellikle lite ürünler oluyor. Cloud 2 den memnun olduğum için önerebilirim.

İkisinin arasından Kraken T.E tercih edilmeli diye düşünüyorum, tam olarak kullanım amacınız nedir?

3 yıldır Cloud 2 kullanıyorum gerek ses gerek malzeme kalitesi gerekse konfor olarak bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Zaten uzun ömürlü bir ürün olarak kendisini ispatlamıs. Razer konusuna gelirsek Razer de iyi olabilir yazılım vs seven kişi alabilir ama Razerin T.E ürünlerini sevmiyorum. Kullandığımdan da biliyorum. T.E ürünler genellikle lite ürünler oluyor. Cloud 2 den memnun olduğum için önerebilirim.
T.E. lite mı :D? Asıl turnuva oyuncularına odaklı üretilen gereksiz ozelliklerden arındırılan ürünler ama sen bilirsin.
Cloud 2'den daha iyi Kraken.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de kullanıcısıyım ve tek beğenmediğim kısmı sanırım burası. telefonlarda veya rezil ses kartlarında ses kalitesi ölüyor.
Zaten ses kartı bu yüzden yok mu :D? Kendi ses kartı gayet iyi.

Ne zamanın üretimi ki o kulaklık usta?
Usta sen daha ilkokula gidiyordun muhtemelen 2014-2015 olması lazım.

Son düzenleme:
T.E. lite mı :D? Asıl turnuva oyuncularına odaklı üretilen gereksiz ozelliklerden arındırılan ürünler ama sen bilirsin.
Cloud 2'den daha iyi Kraken.

Zaten ses kartı bu yüzden yok mu :D? Kendi ses kartı gayet iyi.

Usta sen daha ilkokula gidiyordun muhtemelen 2014-2015 olması lazım.
ben laptopla kullandığım için ses kartı fazla kalabalık oluyor diye takmıyor ve jack ile bağlanıyorum ve çok bir fark sezemedim.
ama baya eski bir laptopta kullanmam gerekti ve ses kartı olmadan sağır kaldım neredeyse :D
ses kartı başarılı yani.

Razer T.E bilmem ama HyperX C2 bende var öncelikle tüküreyim servislerine. İndex ve Endex batar inşallah. İleride kulaklıkta bir sorun olduğunda kesinlikle yan çiziyorlar. Bozuk kulaklık yolladım önce üzerinde kılcal çizik var diye garantiye girmiyor dediler. Kılcal Çizikte öyle kulaklığın üstünde felan değil he kafa bandıyla kulaklığın birleştiği kısmın iç kısmında KILCAL şekilde az sayıda var. YERSEN. Sonra tabi kabul etmedim sonra da demesinler mi bu arada kulaklığın microfonu bozuktu, dediler microfon aksesuara giriyor garanti bunu karşılamıyor diye. Bildiğiniz billur geçiyorlar. Hem İndex den hem de Endex'ten alınma farklı kulaklıklardı. Neyse şikayet vara yazdım, Endex ti sanırım, şikayeti silin halledelim dediler tabi bu süreç öyle 1-2 ay değil uzun sürdü. Bu arada Kingston TR' de hiç oralı olmadı. Bir daha Kingston'un herhangi bir çevre birimini asla ve asla almam, isterse bedava versinler alır kırar önlerine atarım. Razer'a klavyemi yolladım BlackWidow Elite, W7'ler de kronik sorunu varmış, tuş basılı kalıyor, bende de oldu, yolladım direk sıfırını yolladılar. Artık benim şansıma mı bilemem, Razer'den de şikayetçi olan vardır belki ama inanın en kötü servis bile bu endex, İndex kadar leş olamaz. Diğer İndex çıkışlı olanı da iade kestiler ben aldığımda 400 TL idi, güncel kur da 750TL, gittiler 400 yolladılar ki ben iade istememiştim. Kendi kafalarına göre çaldılar, oynadılar, hakkımı helal etmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri