Neler Yeni

razer mousepad alınır mı??

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben aynısını Trendyol kampanyası ile 20 TL fiyata aldım.
Gayet iyi baskı olduğu anlaşılmıyor, direk üstündeki kumaşa işlenmiş.
Kayması ve hissiyatı da gayet iyi.
Gidip markalara o kadar para bayılmaya gerek yok bence.

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Cevap veren herkese teşekkürler alacaklar fikir sahibi olmuştur. Ben dahil :D

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Ben 40 50 TL üstü asla vermem ne 100 ü :D
Dostum bu tamamen senin tercihin ama kullanmadan bilemezsin üst düzey padlerin bakımı vs daha rahat ve isteklerin doğrultusunda alması daha kolay ve gerçekten kaliteliler. Bu pad neye hitap ediyor belli bile değil. Dokusu nasıl ? Kayganlık seviyesi ne ? Hiçbirinin cevabı yok maalesef.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum bu tamamen senin tercihin ama kullanmadan bilemezsin üst düzey padlerin bakımı vs daha rahat ve isteklerin doğrultusunda alması daha kolay ve gerçekten kaliteliler. Bu pad neye hitap ediyor belli bile değil. Dokusu nasıl ? Kayganlık seviyesi ne ? Hiçbirinin cevabı yok maalesef.
Bir kaç saate elimde, bakıp paylaşırım ve kullanda var @keremcnsz24 anlatmış adam zaten ??

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
zaten bir ara bime gelen razer mouseyle beraber verilen mousepadi kullanıyorum ondan memnun olduğum için sordum kullanan arkadaşlarda memnun o yüzden markalara 100 150 TL para baymaya gerek yok.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
zaten bir ara bime gelen razer mouseyle beraber verilen mousepadi kullanıyorum ondan memnun olduğum için sordum kullanan arkadaşlarda memnun o yüzden markalara 100 150 TL para baymaya gerek yok.
Dediğim gibi tamamen tercih meselesi ben padin kalitesine önem veriyorum o yüzden alıyorum. Örneğin alacağınız padde hava kabarcığı seviyesini vs bilemiyorsunuz. Ama ciddiye almıyorsanız rekabetçi oyunları alınabilir ucuz yollu padler.

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Dediğim gibi tamamen tercih meselesi ben padin kalitesine önem veriyorum o yüzden alıyorum. Örneğin alacağınız padde hava kabarcığı seviyesini vs bilemiyorsunuz. Ama ciddiye almıyorsanız rekabetçi oyunları alınabilir ucuz yollu padler.
aynısının küçüğü kullanıyorum ve memnunum diyorum rekabetçi oyunları da ciddiye alıyorum alanlar herhangi bir sorun yaşamamışken HaVA KaBaRCıĞI diyorsun sence bir ürünü kullanmadan yargılamak nasıl olur?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
aynısının küçüğü kullanıyorum ve memnunum diyorum rekabetçi oyunları da ciddiye alıyorum alanlar herhangi bir sorun yaşamamışken HaVA KaBaRCıĞI diyorsun sence bir ürünü kullanmadan yargılamak nasıl olur?
Ya bak şuan aptalca konuştun bilgilendirmeye çalışıyoruz adam olamıyorsun. Ne yapıyorsan yap dostum ama düz mantık yürütmen de iyi olurdu bir düşün biri neden daha ucuzken ve sadece parası yetmeyenler tarafından tercih edilirken diğeri daha pahalı ve daha fazla insan tarafından tercih ediliyor global olarak ? ve boş yaptın dostum bir önceki padim bu çakma razerların 70 cmlik padlerindendi hala duruyor evde. O yüzden diğerini öneriyorum. Ama insan olamıyorsun.

Top Bottom