Nvidia Broadcast direkt olarak. Bende kullanıyordum. Ve en mantıklı çözüm bu oluyor.Razer seiren mini mikrofon kullanıyorum diğer miktofonlara göre çevre seslerini çok alıyor masa, klavye fare sesi gibi masaya en ufak dokunmamda alıyo sesi nasıl çözebilirim ve mikrofonu masada değil stantta kullanıyorum
çok fazla işlemci ve ekran kartı kullanıyor o yüzden tercih etmiyorumNvidia Broadcast direkt olarak. Bende kullanıyordum. Ve en mantıklı çözüm bu oluyor.
ve diğer mikrofonlar programsız bi şekilde öyle bu niye böyle çözemedimNvidia Broadcast direkt olarak. Bende kullanıyordum. Ve en mantıklı çözüm bu oluyor.
Gürültü engelleyici tarzı bir şey yok sanırsam ondan dolayı hala discord kullanıyorsanız krisp'te çözer. Bu tarz uygulamalar harici aklıma çözüm gelmiyor.çok fazla işlemci ve ekran kartı kullanıyor o yüzden tercih etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve diğer mikrofonlar programsız bi şekilde öyle bu niye böyle çözemedim
sat bence quadcast al bende almayı dusunuyorumda serıene sınamıyorumRazer seiren mini mikrofon kullanıyorum diğer miktofonlara göre çevre seslerini çok alıyor masa, klavye fare sesi gibi masaya en ufak dokunmamda alıyo sesi nasıl çözebilirim ve mikrofonu masada değil stantta kullanıyorum
siren v3 kullanıyorum mikrofonun yapısı gereği diamond bir şey olarak geçiyor ses alma alanı hyprex tarzı mikrofonlar lazım sana siren mikrofonu genellikle 5-6 kişinin ortasına koyulup herkesin sesini alan mikrofonlar sonar kullanıyorum bende işlemciye ekran kartına yük bindirdiği yok 20 mb ram yer 20 mb ram pc ni nasıl kastırsıno tarz uygulamalar işlemci ve keran kartını çok kullanıyor o yüzden tercih etmiyorum
ses kaydederken işlemciyi max %4 kullandığını gördüm fazla değil bence.o tarz uygulamalar işlemci ve keran kartını çok kullanıyor o yüzden tercih etmiyorum