Yardım Razer Seiren mini çevre sesleri sorunu

hytax

80+
Reaksiyon skoru
5
Razer seiren mini mikrofon kullanıyorum diğer miktofonlara göre çevre seslerini çok alıyor masa, klavye fare sesi gibi masaya en ufak dokunmamda alıyo sesi nasıl çözebilirim ve mikrofonu masada değil stantta kullanıyorum

Razer seiren mini mikrofon kullanıyorum diğer miktofonlara göre çevre seslerini çok alıyor masa, klavye fare sesi gibi masaya en ufak dokunmamda alıyo sesi nasıl çözebilirim ve mikrofonu masada değil stantta kullanıyorum
Nvidia Broadcast direkt olarak. Bende kullanıyordum. Ve en mantıklı çözüm bu oluyor.

Nvidia Broadcast direkt olarak. Bende kullanıyordum. Ve en mantıklı çözüm bu oluyor.
çok fazla işlemci ve ekran kartı kullanıyor o yüzden tercih etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve diğer mikrofonlar programsız bi şekilde öyle bu niye böyle çözemedim

çok fazla işlemci ve ekran kartı kullanıyor o yüzden tercih etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve diğer mikrofonlar programsız bi şekilde öyle bu niye böyle çözemedim
Gürültü engelleyici tarzı bir şey yok sanırsam ondan dolayı hala discord kullanıyorsanız krisp'te çözer. Bu tarz uygulamalar harici aklıma çözüm gelmiyor.

Gürültü engelleyici tarzı bir şey yok sanırsam ondan dolayı hala discord kullanıyorsanız krisp'te çözer. Bu tarz uygulamalar harici aklıma çözüm gelmiyor.
yayın yapıyorum obs de

Steelseries in sonar uygulamasını kullanıyorum gayet iyi çalışıyor deneyebilirsin

sat bence quadcast al bende almayı dusunuyorumda serıene sınamıyorum

o tarz uygulamalar işlemci ve keran kartını çok kullanıyor o yüzden tercih etmiyorum
siren v3 kullanıyorum mikrofonun yapısı gereği diamond bir şey olarak geçiyor ses alma alanı hyprex tarzı mikrofonlar lazım sana siren mikrofonu genellikle 5-6 kişinin ortasına koyulup herkesin sesini alan mikrofonlar sonar kullanıyorum bende işlemciye ekran kartına yük bindirdiği yok 20 mb ram yer 20 mb ram pc ni nasıl kastırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,765
Üyeler
175,106
Son üye
bladex
Geri