❌İndirim Bitti! Razer Seiren V3 Mini Mikrofon 1587TL!! KAÇIRMAYIN

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
(Sadece Siyah Renk)
Normalde 2300-2750 lira civarındaydı. Geçen haftalarda 1800 lira civarına satın aldım. Gerçekten memnun kaldım, Mikrofon arayan bence bu fiyata kaçırmayın...

Normalde 2300-2750 lira civarındaydı. Geçen haftalarda 1800 lira civarına satın aldım. Gerçekten memnun kaldım, Mikrofon arayan bence bu fiyata kaçırmayın...
Amazon prime day konusunda zaten konuşuluyor indirim bekleyen ordan da görebilir hocam

Amazon prime day konusunda zaten konuşuluyor indirim bekleyen ordan da görebilir hocam
yanlış düşünce orası çorba gibi her şey paylaşılıyor sıcak fırsatlarda insanlar lazım olan şeyleri direkt görebilir

Bu ana konu düşüncesi çok saçma herkes isteğini dileğini yazıyor. Her indirim farklı başlık olsa sorun olmaz tersine her konu daha temiz olur. Biri tv atıyor 2-3 sayfa ona gidiyor yok kötü indirim yok nasıl yok değer mi? (Soracaklar tabi sorana laf etmiyorum) bence her indirim farklı konu olsa daha iyi olur şimdi ki gibi ilgilenilmeyen zaten gürültü etmez kaybolup gider

Nasıl alınır mı yoksa fifine a6v falanmı bekleyim?

kanka iem takılabilen güçlü ses kartlı mikrofonlar oluyor hangisidir onlar bilen var mı? bunda öyle bir ses kartı yoktur sanırım. birini görmüştüm ses kartı yerine sağlam bi mikrofon almıştı üzerindeki jak girişi ses kartı gibiymiş ve güçlüydü baya ses kartına gerek kalmıyordu hangi mikrofon o bilen var mı?

alsam mı almasam mı derken gitmis :D stok gelir mi acaba

edit: zamli fiyattan geldi :(

Son düzenleme:
Geri