Neler Yeni

Razer,Steelseries,Logitech Ekipman Olarak Hangi Marka Tercih Edilmeli

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
deathadder için scrollu zamanla bozuluyor diyorlar doğru mu?
alakası yok 5 yıl kullandım deathadder mouse. hiç bir sorunu çıkmadı sırf upgrade için değiştirdim ve deathadder v2 aldım. ayrıca en iyi sensör ve switchler razerda.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Mouse: Razer
Klavye: Razer veya Steelseries
Kulaklık: HyperX veya Steelseries
Bence böyle

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Merhabalar çok uzun süredir gerçekten iyi bir ekipman almak için para biriktiriyorum ama razer,Steelseries ve logitech markalarından hangisini tercih etsem bilemiyorum bir süredir araştırıyorum ama markaları biri övüyor biri gömüyor sizce hangi markayı almalıyım?
Steelseries benim tercihimdir ama logitechde üzmez razer ise gereksiz para israfı

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
eğer çift tıklamadan korkuyorsan razer viper, deathadder v2 fln almanı öneririm. Optik switchleri var ve böyle bir problemleri yok ve ekstradan en iyi tepki süresine sahipler bunun yanında 70 milyon tıklama ömrü gibi çılgın bir değere sahipler. Sensör olarakta razer fareler en iyileri şuanda markette.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
muhammed efe koçoğlu
alakası yok 5 yıl kullandım deathadder mouse. hiç bir sorunu çıkmadı sırf upgrade için değiştirdim ve deathadder v2 aldım. ayrıca en iyi sensör ve switchler razerda.
Büyük bir ihtimal klavye ve kulaklığı razer alacağım mouse için sizce basilisk veya mamba serisi nasıl ve synapse3 yazılımı bazı sorunlara sebep oluyor diyorlar sizce sorun olurmu

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Büyük bir ihtimal klavye ve kulaklığı razer alacağım mouse için sizce basilisk veya mamba serisi nasıl ve synapse3 yazılımı bazı sorunlara sebep oluyor diyorlar sizce sorun olurmu
sadece deathadder kullandım ama şunu söyleyebilirim. 500 tl civarına en iyi mouse bu.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Merhabalar çok uzun süredir gerçekten iyi bir ekipman almak için para biriktiriyorum ama razer,Steelseries ve logitech markalarından hangisini tercih etsem bilemiyorum bir süredir araştırıyorum ama markaları biri övüyor biri gömüyor sizce hangi markayı almalıyım?
Bu markalar arasında ben Steelseries tercih ederim.

Fexr1

80+
Modellerine göre değişebilir tabii ki. Mesela Logitech yapacaksanız G PRO X kulaklık, G PRO HERO Wireless mouse ve herhangi bir Logitech klavye çok ama çok güzel olur. Aynı şey Razer için de geçerli. Kulaklık olarak Kraken 7.1 Ultimate veya Nari kulaklık, elinin büyüklüğüne bağlı olarak Viper, Viper Mini veya Deathadder V2 mouse, klavye olarak da turuncu switchli Blackwidow Elite alırsan şahane olur.
aynen model söylesen bence daha iyi cevap verile bilir

Top Bottom