Superlight 2 kullanıcısıydım lakin yeni Razer V3 Viper Pro'ya geçiş yaptım çok memnunum.Arkadaşlar sizce hangi mouse çok iyidir ?
sence hangisini almam mantıklı olurİkiside pişman etmez keyfine göre
H.o hocamSuperlight 2 kullanıcısıydım lakin yeni Razer V3 Viper Pro'ya geçiş yaptım çok memnunum.
razer tam elime oturur gibime geliyo hocam kalite olarak daha iyi diyolar ama superlight 2de çok güzel diyolarsuperlight 2 ' nin click hissiyatını hiç beğenmedim 3 ay kullanıp sattıp shape'i de uymadı bana daha çok ergo kullandığım için.
razer daha iyi ama ben logi alırdımArkadaşlar sizce hangi mouse çok iyidir ?
neden logi alırdın razer daha iyi diyiprazer daha iyi ama ben logi alırdım
ben razer denemediğim için yorum yapamam ama ikisini de dene bence bir yerde öyle al çünkü dünyanın en iyi mouse'u deseler bile eline oturmuyorsa hiçbir anlamı yok senin için.razer tam elime oturur gibime geliyo hocam kalite olarak daha iyi diyolar ama superlight 2de çok güzel diyolar
bir arkadaşım razer kullanıyor hocam denedim çok hoşuma gitti elime direk oturdu bayıldım resmenben razer denemediğim için yorum yapamam ama ikisini de dene bence bir yerde öyle al çünkü dünyanın en iyi mouse'u deseler bile eline oturmuyorsa hiçbir anlamı yok senin için.
Hayırlı olsun hocam.bir arkadaşım razer kullanıyor hocam denedim çok hoşuma gitti elime direk oturdu bayıldım resmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
razer alıyorum arkadaşlar sağolun cevaplarınız için seviyorum sizleri.
şeklinden dolayı hayalim Logitech superlightımın olmasıneden logi alırdın razer daha iyi diyip