Cevizli sucuk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,439
Kullanıyorum.
Sorusu olanı cevaplarım
Kullanıyorum.
Sorusu olanı cevaplarım
Gerek yok değişmene çok bi fark yok.Rival 3 var bende almaya değer mi rival 3 ü 188 TL ye almıştım ? Arasında çok fark var mı ?
şuan var hocam attığım linke baksanıza bakmadan neden yorum yapıyorsunuz ?İtopya'daki sadece mağazalardan alınabiliyor. Webde stok yok.
Sensör olarak falan tam bilmiyorum da çünküGerek yok değişmene çok bi fark yok.
Şaka mısın?şuan var hocam attığım linke baksanıza bakmadan neden yorum yapıyorsunuz ?
Şuanda kullanabileceğimiz kupon var mı hepsiburada'da?Hepsiburada kuponu alıp satın alın kargo dahil 50tl ye yakın kazancınız olur.
Viper mini bi tık daha iyi sensör olarak ama değişmeni gerektirecek kadar bi fark yok.Sensör olarak falan tam bilmiyorum da çünkü
Tamamdır hocam almıştım cevap bekliyordum şimdi iptal ettim.Viper mini bi tık daha iyi sensör olarak ama değişmeni gerektirecek kadar bi fark yok.
Bende hiç olmadıAlıntıyı görüntüleSensör çerçevesi sürtüyor mu yada rahatsızlık veriyor mu bir videoda aşınana kadar sürdüğünü söylüyorlardı
19CM civarıEliniz kaç cm acaba? (Boydan)
forum.donanimarsivi.com
İncelemeni okudum teşekkürler. Ben de sipariş verdim gelmesini bekliyorum, yalnız kafama takılan tek kısım şu; LOD sorunu var gördüğüm kadarıyla çok rahatsız ediyor mu acaba?Bende hiç olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
19CM civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burayı da okuyabilirsiniz.İnceleme - Razer Viper Mini
Selamlar dostlar! Bugün sizlerle beraber Aliexpress'den aldığım Razer Viper Mini'nin incelemesini yapacağız. Ürünün Kutusu Ürünü nasıl aldım? Ürünü Aliexpress'in başlattığı 10 Dolar kampanyası ile aldım. Kampanyayı aşağıya bırakıyorum. Bu kampanyayı gösteren @Mert Özkaya 'ya teşekkür ederim...forum.donanimarsivi.com