Arkadaşlar merhaba mouse almak istiyorum rival 3 veya viper mini var aklımda. Rival 3 420 tl viper mini 390 tl. Sizce hangisi alınmalı? Her yönünden hangisi daha iyidir? Genelde csgo lol valorant tarzı oyunlar oynuyorum.
Viper mininin kardeşi var bende deathadder v2 mini bu fiyat bandında en iyilerden bence.Arkadaşlar merhaba mouse almak istiyorum rival 3 veya viper mini var aklımda. Rival 3 420 TL viper mini 390 TL. Sizce hangisi alınmalı? Her yönünden hangisi daha iyidir? Genelde csgo lol valorant tarzı oyunlar oynuyorum.
kullandınız mı hiç?Viper mini
hocam herhangi bir eksisi var mı sizce?Razer Viper Mini kullanıyorum ve gayet memnunum.
Bence hiçbir eksisi yok, el yapıma da uygun.kullandınız mı hiç?
hocam herhangi bir eksisi var mı sizce?
Tamamdır hocam saolun en düşük dpi 800 mü oluyor?Bence hiçbir eksisi yok, el yapıma da uygun.
- 2 mouseyide kullandım, viper mini rivalden daha küçük olduğu için tutması rahat, rivalin ergonomisi kötü değil ama viper miniye alıştıktan sonra büyük geliyor, ayrıca rivalde makro tuşları çok ince, basması zor.Arkadaşlar merhaba mouse almak istiyorum rival 3 veya viper mini var aklımda. Rival 3 420 TL viper mini 390 TL. Sizce hangisi alınmalı? Her yönünden hangisi daha iyidir? Genelde csgo lol valorant tarzı oyunlar oynuyorum.
Evet.Tamamdır hocam saolun en düşük dpi 800 mü oluyor?
elim büyük olurmuRazer Viper Mini kullanıyorum ve gayet memnunum.
eliniz ne kadar büyük acabaviper mini kullanıyorum 6 aydır aşırı memnunum bozulursa tekrar aynısını alırım D