Neler Yeni

Razer viper mini alınır mı?

zankee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğuş Deryal
Arkadaşlar merhaba mouse almak istiyorum rival 3 veya viper mini var aklımda. Rival 3 420 tl viper mini 390 tl. Sizce hangisi alınmalı? Her yönünden hangisi daha iyidir? Genelde csgo lol valorant tarzı oyunlar oynuyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,110
İsim
kilan embappe
Viper mini

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre
Arkadaşlar merhaba mouse almak istiyorum rival 3 veya viper mini var aklımda. Rival 3 420 TL viper mini 390 TL. Sizce hangisi alınmalı? Her yönünden hangisi daha iyidir? Genelde csgo lol valorant tarzı oyunlar oynuyorum.
Viper mininin kardeşi var bende deathadder v2 mini bu fiyat bandında en iyilerden bence.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Razer Viper Mini kullanıyorum ve gayet memnunum.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Ben razer viper almayı düşünüyorum fiyatı baya düştü ve mini kullanmak zor değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
crazy
Arkadaşlar merhaba mouse almak istiyorum rival 3 veya viper mini var aklımda. Rival 3 420 TL viper mini 390 TL. Sizce hangisi alınmalı? Her yönünden hangisi daha iyidir? Genelde csgo lol valorant tarzı oyunlar oynuyorum.
- 2 mouseyide kullandım, viper mini rivalden daha küçük olduğu için tutması rahat, rivalin ergonomisi kötü değil ama viper miniye alıştıktan sonra büyük geliyor, ayrıca rivalde makro tuşları çok ince, basması zor.
- Skatez olarak viper minide skatez boyundan dolayı sensör çevresindeki yükseltme sürtüyor gibi geliyor, bunun için skatez almak şart, rivalin stok skatezi çok güzel kayarken, viper minide skatez kaymıyor gibi geliyor malesef.
- Kablo olarak rival 3 iyiydi, dikkatimi çekmedi, ama razerdeki kablonun örgülü olması dolayısıyla mousepada sürttüğünü hissettiriyor, yani razerde kablo çok hafif değil. biraz daha ağır.

Yukardaki durumlara rağmen sonuç olarak önerim razer viper mini olur, ayrıca skatez alınmasını öneririm.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Furkan
viper mini kullanıyorum 6 aydır aşırı memnunum bozulursa tekrar aynısını alırım D:

Top Bottom