Razer viper ultimate 1389 tl

Şuan piyasadaki en ucuz fiyatı 2100₺, bence piyasaya göre baya uygun. Ayrıca 60$'a çekse bile ( 1418₺ yapıyor ) ülkemizde vergi, gümrük gibi olaylar var unutmamak gerek :)
hocam razer trde özel fiyatlandırma yapıyor zaten yani fiyatı uyguna yazıyor mesela 179 dolar olan ürünü 2500 tlden satıyor

Dün aldım bugün geldi, 2 saatten fazla oldu bağlayalı, şarj durumu %0'da duruyor.

dock dediğiniz nedir? bugün arkadaş steelseries düz kablosuz mouseye 1000 tl verdi vatandan şimdi bunu görünce alasım geldi şuanda kablolu razer deathadder v2 kullanıyorum.

dock dediğiniz nedir? bugün arkadaş steelseries düz kablosuz mouseye 1000 TL verdi vatandan şimdi bunu görünce alasım geldi şuanda kablolu razer deathadder v2 kullanıyorum.
Bahsettiğiniz hangi Steelseries acaba, Rival 3 falansa direkt iade etsin bence o bütçeye çok kötü bir tercih olmuş. Bu Razer çok daha iyidir sensör olsun ağırlık olsun vs

Bahsettiğiniz hangi Steelseries acaba, Rival 3 falansa direkt iade etsin bence o bütçeye çok kötü bir tercih olmuş. Bu Razer çok daha iyidir sensör olsun ağırlık olsun vs
tam modeli bilmiyorum dümdüz siyah modeli açtı kullanıyor

İade edeceğim ben, skatesleri berbat. Mousepad'i mahveder böyle giderse.

bak bakalım yapıyormuymuş :D normal fiyatına döndü şuan. 2190 lira. Fırsatı kaçırmayanlara h.o
hacım 2400 TL'ye viper v2 pro varken kim niye gidip 2200 liraya eski modelini alsın? olması gereken fiyat bu. bugün vatan indirdi fiyatı yarın zart sonra zort firması indirecek stok eritene kadar. markaların alışveriş politikası böyle. mesela deathadder v2 pro haftalardır 1200 lira civarına satılıyor bu mouse ile yurtdışı fiyatı aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,294
Üyeler
189,590
Son üye
Ahpyn
Geri