Çözüldü✓ Razer viper v3 pro vs Logitech Superlight 2

Hangisi alınır ?

• Oy kullanan toplam üye
    22
  • Anket kapatıldı .
O mouse'nin kamburu çok farklı ele çok iyi oturuyor. Relaxed Claw ve Palm tutuş için harika hissettiriyor. Kaplaması zaten başka seviyede. Eğer ben de atlantisi eskitirsem çekerim bir tane.
Evet evet ama şeye tam alışamadım skatezler yeni diye sanırım tırtıklı bir his veriyor kaydırırken

Hangi mousepadi kullanıyorsun?
Klassegear hountek suouyun mu neydi mavi tiger temalı. Bir çok Valo oyuncusunda görmüştüm tr deki, ondan almıştım 1000tl ye önceli mousede yapmıyordu sanırım bu yeni diye oynarken rahatsız etmiyor kaymak gibi oynuyorum tabi his sadece bu

Klassegear hountek suouyun mu neydi mavi tiger temalı. Bir çok Valo oyuncusunda görmüştüm tr deki, ondan almıştım 1000tl ye önceli mousede yapmıyordu sanırım bu yeni diye oynarken rahatsız etmiyor kaymak gibi oynuyorum tabi his sadece bu
O mousepad jakar kumaş. Skatez yapısından dolayı öyle hissettiriyor, bence alışmaya çalış ya da düz kumaş kontrol mousepad bak.

O mousepad jakar kumaş. Skatez yapısından dolayı öyle hissettiriyor, bence alışmaya çalış ya da düz kumaş kontrol mousepad bak.
Hybrid mousepadlar çok rahat benım ıcın düz olan hızlı gelwbilir

Tam öyle değil. Sen tekrar Speed, Hybrid ve Control mousepadlerin farklarına bak.
Mousenin altındaki toz kaçmasın diye taktığımız şeyin jelatinini sökmemişim o sürtüyormuş mousepade, 🫢

Geri