Yardım Rdr 2 73 Fps ama Kasıyor

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar Merhaba Rdr2 de 73 fps alıyorum ama vsync açınca 47 fps sabit kalıyor heryerden vsyncyi kapatınca 76 ya çıkıyor ama gene 45 fps miş gibi kasıyor napabilirim ?

Arkadaşlar Merhaba Rdr2 de 73 fps alıyorum ama vsync açınca 47 fps sabit kalıyor heryerden vsyncyi kapatınca 76 ya çıkıyor ama gene 45 fps miş gibi kasıyor napabilirim ?
Monitorun kaç Hz ise Vsync açtığında eğer o FPS değerini alıyorsan ona sabitler. Örneğin 60 ya da 75 gibi.

freesync, gsync her ne sync varsa onu kapat.

Yeniden Başlattım pcyi hallettim Bide sizce rdr 2 full high ayarlarda almam gereken değerler nedir ?
İşlemcin rx 6600 e 1080p de darboğaz yapıyor olabilir bence o ekran kartı için ryzen 5 3600 gerekli en düşük.

Kısaca sadece hissiyat. 144hz den 75 hz e geçerken de hissedersin.

XT modeliyle %15 civarı yapıyor. RX 6600'de pek hissedileceğini sanmam hocam.
Güçlü oyunlarda bir miktar hissedilebilir rdr 2 cyberpunk gibi ama genel olarak çok güçlü olmayan oyunlarda çok hissettirmez tabi.

Güçlü oyunlarda bir miktar hissedilebilir rdr 2 cyberpunk gibi ama genel olarak çok güçlü olmayan oyunlarda çok hissettirmez tabi.
XT modeliyle %15 civarı yapıyor. RX 6600'de pek hissedileceğini sanmam hocam.
Hocam Valla High Ayarlara Alıyorum Çok ağaçlık yerlerde 56 ya kadar düşüyor bazende ultraya çekiyorum 60 50 fps geziyor anlamadım gitti acilen işlemci değişmem gerek galiba :D

Geri