Neler Yeni

Rdr 2 de benim kadar cenabeti var mıdır?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Beyler isabelle gölünün oraya beyaz atı avlamaya gittim. Atı buldum yakaladım ehlileştirdim sonra kurtlar saldırmaya başladı. Attan indim dedim şunları bir vurayım. Vurdum silah sesine at ürktü kaçtı. Sonra tekrar yakalarım diye kaç gün kamp kurdum daha bulamadım. O esnada oradaki efsanevi ayıya denk geldim. Kovaladım yarım saat sonra dinamit fırlattım öldürdüm. Neyse efsanevi hayvanın derisini yüzdüm elime aldım Bi baktım dinamit etkisiyle benim atta ölmüş suyun üzerinde yüzüyor. Dedim belki kurtarırım suya girdim elimdeki efsanevi deri suya düştü. Her şeyden oldum şuan soğuktan ölmeyi bekliyorum.

OKEWWJD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Okyanus Öztürk
Beyler isabelle gölünün oraya beyaz atı avlamaya gittim. Atı buldum yakaladım ehlileştirdim sonra kurtlar saldırmaya başladı. Attan indim dedim şunları bir vurayım. Vurdum silah sesine at ürktü kaçtı. Sonra tekrar yakalarım diye kaç gün kamp kurdum daha bulamadım. O esnada oradaki efsanevi ayıya denk geldim. Kovaladım yarım saat sonra dinamit fırlattım öldürdüm. Neyse efsanevi hayvanın derisini yüzdüm elime aldım Bi baktım dinamit etkisiyle benim atta ölmüş suyun üzerinde yüzüyor. Dedim belki kurtarırım suya girdim elimdeki efsanevi deri suya düştü. Her şeyden oldum şuan soğuktan ölmeyi bekliyorum.
Ben de 4/4 yaptım beyaz atta :D

BabaVoss7

80+ Silver
Yazıya bak en az 100 sayfalık kitap çıkar krkxkd

Kadir_1987

80+ Silver
Seni tüm forumca ayakta alkışlıyoruz reis :) :) :)

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Sen iyisin yine rdr 2 online almıştım ilk oyundan haritadan kırmızılı bir adam geldi vurdu da vurdu vurdu da vurdu sanki anasına sövdüm ben böyle bir hınç görmedim 50 kere öldüm sonra aldığım gibi ilk saatten sildim oyunu

Top Bottom