Rdr 2 dusuk fps sorunu

sendra

80+
Reaksiyon skoru
14
merhaba rdr 2 de onceden minimum 60-70fps alirken suan alabildigim en fazla fps en fazla 20 oluyor bunu nasil cozebilirim sistem ozelliklerim

rtx 4069
i7 13620h
16gb ram

Oyun içi ayarlarına bakabılır mıyım
1758222956076.webp
1758222981053.webp

dikey senkronizasyonu kapatın birde eğer çözünürlük ölceğiniz açıksa onu da kapalıya çevirin hocam. yakın zamanda msi afterburner indirdiniz mi?

Kaplama kaliten ultrada dikey senkronizasyon kapat ve FSR açabilirsin

dikey senkronizasyonu kapatın birde eğer çözünürlük ölceğiniz açıksa onu da kapalıya çevirin hocam. yakın zamanda msi afterburner indirdiniz mi?
hayir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaplama kaliten ultrada dikey senkronizasyon kapat ve FSR açabilirsin
kaplama kalitesini en dusuk ayara getirdigimde fps de bir degisiklik goremedim sanirim fps kilidi gibi bir sey var

hayir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaplama kalitesini en dusuk ayara getirdigimde fps de bir degisiklik goremedim sanirim fps kilidi gibi bir sey var
hocam kaplama kalitesini ultraya alın sadece ekran kartını fazla kullanıcak fpslik pek bir durum yok. rivatuner gibi bi fps kilidi uygulaması yüklediyseniz veya bilgisayarından içinden 3d ayarlar yöneticisinden açmışsanız kapatırsınız. youtube da illaki video vardır bunun hakkında. diger oyunlarda da aynı sorun mevcut mu?

hocam kaplama kalitesini ultraya alın sadece ekran kartını fazla kullanıcak fpslik pek bir durum yok. rivatuner gibi bi fps kilidi uygulaması yüklediyseniz veya bilgisayarından içinden 3d ayarlar yöneticisinden açmışsanız kapatırsınız. youtube da illaki video vardır bunun hakkında. diger oyunlarda da aynı sorun mevcut mu?
sadece rdr 2 de yasiyorum

Ben de DirectX açıkken oyunda aşırı stuttering yaşıyordum, bu yüzden Vulkan’a geçtim ve stuttering azaldı. Üstüne, optimize edilmiş ayarlar için size bir video bırakıyorum. Bunu izleyerek ayar yapabilirsiniz, çünkü RTX 4060 ile RDR2’yi bu kadar düşük ayarlarda oynamanıza gerek yok; 4060 bu kadar güçsüz bir kart değil.

Geri