rdr 2 e mail hatası alıyorum

mehmet4732

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
arkadaşlar merhaba rdr 2 girmek istiyorum ama rockstar games de mail hatası alıyorum giremiyorum bi mail adresi yazılıyor ama bilgim yok o mail adresi ile nasıl gireceğim ben bu oyuna oyuna giremiyorum

Daha fazla bilgi sağlar mısın?
Nereden satın aldın?
Hesap aldıysan bu mail ile mi verildi sana?
Aile hesabı mı?
Rockstar games sürümü olduğuna emin misin?

Daha fazla bilgi sağlar mısın?
Nereden satın aldın?
Hesap aldıysan bu mail ile mi verildi sana?
Aile hesabı mı?
Rockstar games sürümü olduğuna emin misin?
steam üzerinden aldım
hesap almadım kendim aldım steam üzerinden
aile hesabı değil
oyunu açtığım zaman rockstar games kurulup o açılıyor

steam üzerinden aldım
hesap almadım kendim aldım steam üzerinden
aile hesabı değil
oyunu açtığım zaman rockstar games kurulup o açılıyor
Rockstar games e bir hesap oluşturup RDR2 yi steam den linkle hesaba. Sonra oynayabilirsin diye biliyorum.

Daha önce GTA 5 oynamadıysan rs games üzerinden hesabında muhtemelen yoktur yeni hesap açacaksın bir süre sonra hesap onaylanır ve rs games açılır. rs games sitesinden steam hesabın ve rs games clienti bağlaman lazım.

Daha önce GTA 5 oynamadıysan rs games üzerinden hesabında muhtemelen yoktur yeni hesap açacaksın bir süre sonra hesap onaylanır ve rs games açılır. rs games sitesinden steam hesabın ve rs games clienti bağlaman lazım.
daha önce oynadım gta 5 ama hiç bilmediğim bir mail yazıyor orada nasıl bağlayacam clienti

oluşturdum rockstar games hesabı steamdan nasıl linkleyecğim bilgi verir misin
RGames içerisinde RDR2 ye gir. Yada ayarlarda accounts VS olabilir. Tam bilmiyorum şimdi ne desem yalan olabilir. Oyunu nereden aldığını VS soracaktır sana. Sende steam seçip devam edeceksin.

daha önce oynadım gta 5 ama hiç bilmediğim bir mail yazıyor orada nasıl bağlayacam clienti
Rs games sitesine gir hocam orada yeni oluşturduğun hesabı aç ayarlarda falandı sanırım şuan kontrol edemiyorum steam epic games ikonları var steam'e tıklayıp hesabınızı bağlıyorsunuz fakat daha önce bir hesaba bağlıysa bu işlemi yapamazsınız. Sizde mail çıkıyorsa steam hesabınız başka bir mail üzerine bağlanmış olabilir kontrol edin.

Oraya girdim ama steam ekleyemiyorum nasıl ekleyeceğim steam gözükmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,561
Üyeler
197,225
Son üye
drkwinchester
Geri