Steamden oynayacaksan niye epic gamesten aldı Steam kütüphanene eklemek istiyorssan kütüphanede + ya basıp add non steam game seçip rdr2 nin başlatma dosyasını seç.arkadaşlar ben rdr 2 epic games te alıp yukledım fakat steamda oynıcam şimdi steamden aldım bir daha indirmem gerek mi gerek yoksa nerden yapıcam
uzun olmasın diye oyle yazdım arkadaşım oynamıyordu bende indirdim fakat steamdan kendim aldım karışıklık olmasın diyeSteamden oynayacaksan niye epic gamesten aldı Steam kütüphanene eklemek istiyorssan kütüphanede + ya basıp add non steam game seçip rdr2 nin başlatma dosyasını seç.
Öyle yaparsa steam dışı oyunda gözükür.Steamden oynayacaksan niye epic gamesten aldı Steam kütüphanene eklemek istiyorssan kütüphanede + ya basıp add non steam game seçip rdr2 nin başlatma dosyasını seç.
Evet ama epicten almış ben de sadece kütüphaneye eklemek için yapılır dedim amacı tek bir yerden erişmek ise.Öyle yaparsa steam dışı oyunda gözükür.
Evet ilk mesajında karışıklık vardı steamden aldıktan sonra tekrar indirmesi gerekir.Epic'ten aktaramazsın silip steamden yükleyeceksin.
Steam>steamapps>common klasörüne oyunun olduğu klasörü atıp deneyebilirsin olmazsa mecbur silip tekrar indiriceksin.arkadaşlar ben rdr 2 epic games te alıp yukledım fakat steamda oynıcam şimdi steamden aldım bir daha indirmem gerek mi gerek yoksa nerden yapıcam