mfm125 80+ Silver Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2,241 Dahası Reaksiyon skoru 1,095 İsim Mehmet 13 Aralık 2023 #1 Oyunu 1 kere bitirdim ama yan görev etkinlikleri yapmadım sizce her şeyi yapsam parasına değermi oyunuda baya beğendim bu arada
Oyunu 1 kere bitirdim ama yan görev etkinlikleri yapmadım sizce her şeyi yapsam parasına değermi oyunuda baya beğendim bu arada
G gallax420 80+ Bronze Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 1,291 Dahası Reaksiyon skoru 417 İsim Eray 13 Aralık 2023 #2 mfm125 yazmış: Oyunu 1 kere bitirdim ama yan görev etkinlikleri yapmadım sizce her şeyi yapsam parasına değermi oyunuda baya beğendim bu arada Devamı için tıklayın... epic games bedava vericek söylentileri gördüm oyunu bitirdiyseniz online da oynamak için alınabilir gibi
mfm125 yazmış: Oyunu 1 kere bitirdim ama yan görev etkinlikleri yapmadım sizce her şeyi yapsam parasına değermi oyunuda baya beğendim bu arada Devamı için tıklayın... epic games bedava vericek söylentileri gördüm oyunu bitirdiyseniz online da oynamak için alınabilir gibi