Neler Yeni

RDR 2 VS alacağım oyunlar

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Buğra
Dün rdr 2 keyi alacaktım ama baya konu açtım cevaplayan pek olmadı en sonunda cevapladılar ve rdr 2 bekle cyberpunk al dedi bazıları bende aldım ama şuan oynamıyorum şuan witcher 3 oynuyorum ve epic indirimlerinde titanfall 2, crysis trilogy, mass effect legendary edition bu oyunları alabilirim belki the elder scrolls V skyrim special edition ve deus ex-mankind divided de alabilirim ama bunları almazsam rdr 2 key alacağım sizce hangisi mantıklı?

The Batman

80+ Silver
Rdr 2 oynadım 1 saat falan oyun beni sarmadı sildim witcher 3 öneririm 1000 saate yakın oynadım şimdi tekrar indiriyorum oo skorum falanda oynanamışsan
1-skyrim
2-wicther 3
3-cyberpunk
4-rdr 2
5-god of war

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Umut
Dün rdr 2 keyi alacaktım ama baya konu açtım cevaplayan pek olmadı en sonunda cevapladılar ve rdr 2 bekle cyberpunk al dedi bazıları bende aldım ama şuan oynamıyorum şuan witcher 3 oynuyorum ve epic indirimlerinde titanfall 2, crysis trilogy, mass effect legendary edition bu oyunları alabilirim belki the elder scrolls V skyrim special edition ve deus ex-mankind divided de alabilirim ama bunları almazsam rdr 2 key alacağım sizce hangisi mantıklı?
rdr 2 yi oynarken sıkılmam dersen alabilrsin fakat sıkılırım ederim dersen diğer dediğin oyunları al

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rdr 2 oynadım 1 saat falan oyun beni sarmadı sildim witcher 3 öneririm 1000 saate yakın oynadım şimdi tekrar indiriyorum
peki diğer alacağım oyunları önerirmisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

rdr 2 yi oynarken sıkılmam dersen alabilrsin fakat sıkılırım ederim dersen diğer dediğin oyunları al
bi yandan diğer oyunları oynamak istiyorum bi yandan içimden rdr 2 uzun zaman indirime girmeyecek gibi hissediyorum.

The Batman

80+ Silver

bi yandan diğer oyunları oynamak istiyorum bi yandan içimden rdr 2 uzun zaman indirime girmeyecek gibi hissediyorum.
Oynadığım oyunları sıraladım şu 5 oyun bile mod ile binlerce saat gider

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Umut

burda zaman kaybetmen mantıksız sana hitap eden oyunu al ve oyna rdr 2 oynamak istiyorsanız alabilirsiniz fakat sıkılırsanız oyun boşta kalıcak

draqla

80+ Bronze
Witcher seven birisinin rdr sevmemesi garip.

Skyrim baya eski kaldı herkese hitap etmez bu zamanda ona göre al alcaksan

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Witcher seven birisinin rdr sevmemesi garip.

Skyrim baya eski kaldı herkese hitap etmez bu zamanda ona göre al alcaksan
skyrim eledim o zaman eski oyunları oynayamıyorum

bambamyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
Rdr2 o kadar top 1 oyunki ondan sonra oynayacağın oyunlar asla eskisi kadar zevk vermeyecek rdr2 ile kıyaslanacak bir oyun varsa gta 6 olucak rdr nin başı yavaş başlıyor evet ama bu oyunun mekaniklerini iyice öğrenip hikayeye hakim olman için eğer biraz dişini sıkıp oynarsan sonrasında oynamak için uyumazsın

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Buğra
Rdr2 o kadar top 1 oyunki ondan sonra oynayacağın oyunlar asla eskisi kadar zevk vermeyecek rdr2 ile kıyaslanacak bir oyun varsa gta 6 olucak rdr nin başı yavaş başlıyor evet ama bu oyunun mekaniklerini iyice öğrenip hikayeye hakim olman için eğer biraz dişini sıkıp oynarsan sonrasında oynamak için uyumazsın
herkes farklı bir şey öneriyor şimdi bu oyunlarımı alayım yoksa rdr 2 mi gene kararsız kaldım.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Umut

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Buğra
zevkine göre %51 rdr seviyor diye %49 da sevecek değil
haklısın galiba rdr 2 key alabilirim. ama epic, steam veya rocktarda indirime girmesini beklyip bu söylediğim oyunları aladabilirim.

bambamyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
Alabiliyorsan Alabildiğin bütün oyunların hepsini al sonra tek tek oyna bitir ama rdr2'yi sona bırak Çünkü ilk rdr'yi oynarsan diğerlerinden keyif alamazsın

Alabiliyorsan Alabildiğin bütün oyunların hepsini al sonra tek tek oyna bitir ama rdr2'yi sona bırak Çünkü ilk rdr'yi oynarsan diğerlerinden keyif alamazsın

Top Bottom