Neler Yeni

Öneri Rdr Online 187 tl deger mi?

Online o kadarda iyi değil. Ben arkadaşlarla sunucularda Outlaw ekibi topladığımız için sarıyordu ama sıfırdan başlamak sarmaz.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
değmez. 400 saat gömdüm oyuna. 50 saati falan online. Rezalet bir tecrübe. Zaten gta trilogy patlayınca diğer remasteredlara adam göndermek için saldılar online ı

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Özer
değmez. 400 saat gömdüm oyuna. 50 saati falan online. Rezalet bir tecrübe. Zaten gta trilogy patlayınca diğer remasteredlara adam göndermek için saldılar online ı
Abartmayın. Oynayacak arkadaşınız varsa gayet de akar. Belki yüzlerce saatini gömebileceğin içerik yok ama 187 ₺'ye fazlasıyla değer. Bir big mac menü fiyatı.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Abartmayın. Oynayacak arkadaşınız varsa gayet de akar. Belki yüzlerce saatini gömebileceğin içerik yok ama 187 ₺'ye fazlasıyla değer. Bir big mac menü fiyatı.
hocam sen abartma asıl. Altın kırıntısı kasmaya uğraşıp onunla gidip meslek alıyorsun. Aldığın mesleğin görevleri hep tekrar, hikaye yok. Hilelerde denetim yok. Adam trainer ile ufo takıp uzaya gönderdi beni. RDR2 nin her türlü ağır fanboy u olabilirim. Ama rdr online zaman kaybıdır.

Top Bottom