Lemniscate
80+
Dahası
Nays da kullanıyorum biraz daha indirim verir, rdr efzane bir oyun ama onlinesini bilmiyorum deger mi
kesinlikle online için alınacak bir oyun değilNays da kullanıyorum biraz daha indirim verir, rdr efzane bir oyun ama onlinesini bilmiyorum deger mi
Abartmayın. Oynayacak arkadaşınız varsa gayet de akar. Belki yüzlerce saatini gömebileceğin içerik yok ama 187 ₺'ye fazlasıyla değer. Bir big mac menü fiyatı.değmez. 400 saat gömdüm oyuna. 50 saati falan online. Rezalet bir tecrübe. Zaten gta trilogy patlayınca diğer remasteredlara adam göndermek için saldılar online ı
hocam sen abartma asıl. Altın kırıntısı kasmaya uğraşıp onunla gidip meslek alıyorsun. Aldığın mesleğin görevleri hep tekrar, hikaye yok. Hilelerde denetim yok. Adam trainer ile ufo takıp uzaya gönderdi beni. RDR2 nin her türlü ağır fanboy u olabilirim. Ama rdr online zaman kaybıdır.Abartmayın. Oynayacak arkadaşınız varsa gayet de akar. Belki yüzlerce saatini gömebileceğin içerik yok ama 187 ₺'ye fazlasıyla değer. Bir big mac menü fiyatı.