Lemniscate
80+
Dahası
Çok pahalı deger mi bilmiyorum gün geçtikçe zamlanıyor alnırmı ?
2015 dediğin oyun piyasada rakibi olmayacak kadar üstte2015 oyunu olduğunu unutmamak lazım hocam.
Alıntının başını okumadan mesaj yazmayın kardeşim. 2 dk okumak çok zor olmasa gerek. Arkadaş Rdr2 oynadıktan sonra Witcher 3 gözüme eski geldi dediği için 2015 oyunu olduğunu unutmamak gerek dedim. Rdr 2'ye laf söyleyen yok.2015 dediğin oyun piyasada rakibi olmayacak kadar üstte
he pardon knk onu yazan kişinin sen olduğunu görmemişim rdr2 den bahsediyorsun sandımAlıntının başını okumadan mesaj yazmayın kardeşim. 2 dk okumak çok zor olmasa gerek. Arkadaş Rdr2 oynadıktan sonra Witcher 3 gözüme eski geldi dediği için 2015 oyunu olduğunu unutmamak gerek dedim. Rdr 2'ye laf söyleyen yok.
Yaklaşık 10 yıldır lol oynamıyorum. Rdr2 oynadım oyun güzel fakat bu kadar para vermek saçma bir oyun içinalınmaz diyen adam hayatında lolden başka oyun oynamamıştır. 1k da verirsin bu oyuna. Daha yeni witcher 3 başladım, o kadar övülen ahım şahım oyun indie oyundan farksız gözümde rdr2 den sonra.
Dediğin durumu bende yaşadım, anlıyorum. Öğrenci olsam belki bende aynı kanaatte olur, hatta oyunlara küserdim. Ama o zamanı geçtik, köprüden önce son çıkış. Başlarda evet yavaş açılıyor, ama her saniyesine değer.Yaklaşık 10 yıldır lol oynamıyorum. Rdr2 oynadım oyun güzel fakat bu kadar para vermek saçma bir oyun için
Oyun "bana göre" çok sıkıcı tavsiye etmem, "bana göre"Çok pahalı deger mi bilmiyorum gün geçtikçe zamlanıyor alnırmı ?Alıntıyı görüntüle