Lemniscate
80+
Dahası
Çok pahalı deger mi bilmiyorum gün geçtikçe zamlanıyor alnırmı ?
farketmez hocam. Next gen ayağına oyunu da öldürmüşler. Rezalet bir optimizasyonu var 4060ti sahibiyim, RT Ultra açmak istiyorum 20fps. Ondan eski kaç tane oyun oynadım kalitesini belli eden. W3 kötü oyun değil lakin, özellikle next gen muhabbeti ile kazık durumda. İlk oyunlarını da oynadım, w1 in kombatı zor ama kendine özgüydü, aşırı severdim. 2 yavan bir oyundu. 3te diğer oyunların eksiğini kapattılar. Gerçek bir witcher hissiyatı ve güzel görevleri var. Ama gel gör ki, mekanikler sıkıntılı hocam. Roach beni katil edecek zaten, rezalet bir at mekaniği. 2015 yılında evet, yılına göre iyi. Ama yıl 2023, rdr2 gibi bir efsane ile kıyaslamak zorunda kalıyor insan. rdr2 ye 400 küsür saat gömdüm. Tek kusuru online ı. Alırken delüks almayın kesinlikle. + bir şey katmıyor fazla.2015 oyunu olduğunu unutmamak lazım hocam.
ki 20fps stabil değil. orta ayarlarda bile ara ara 1 fps oluyo arada.farketmez hocam. Next gen ayağına oyunu da öldürmüşler. Rezalet bir optimizasyonu var 4060ti sahibiyim, RT Ultra açmak istiyorum 20fps. Ondan eski kaç tane oyun oynadım kalitesini belli eden. W3 kötü oyun değil lakin, özellikle next gen muhabbeti ile kazık durumda. İlk oyunlarını da oynadım, w1 in kombatı zor ama kendine özgüydü, aşırı severdim. 2 yavan bir oyundu. 3te diğer oyunların eksiğini kapattılar. Gerçek bir witcher hissiyatı ve güzel görevleri var. Ama gel gör ki, mekanikler sıkıntılı hocam. Roach beni katil edecek zaten, rezalet bir at mekaniği. 2015 yılında evet, yılına göre iyi. Ama yıl 2023, rdr2 gibi bir efsane ile kıyaslamak zorunda kalıyor insan. rdr2 ye 400 küsür saat gömdüm. Tek kusuru online ı. Alırken delüks almayın kesinlikle. + bir şey katmıyor fazla.
Acilen al steam yaktı bizi TL birimini kaldırıyor.Çok pahalı
6 Kasım'a kadar indirimde bir daha bir indrime girmicek daha ucuz fiyata düşmeyecek. Ve sonrasında dolar bazında almayı düşüneceksen zaten daha pahalı. Daha ucuza bulamayacaksınÇok pahalı deger mi bilmiyorum gün geçtikçe zamlanıyor alnırmı ?
alıcalsanız alın çünkü türkiyede dolar kuru sabit tutulamadığından steam türkiyede dolar kullanılmasını kabul etmiş o yüzden rdr 2 60 dolar olacak o da 1657 tl gibi bir şey yapıyor alacaksanız durmayın hocamÇok pahalı deger mi bilmiyorum gün geçtikçe zamlanıyor alnırmı ?Alıntıyı görüntüle