furkan3545
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Agalar beyaz atı almaya gittim bindim üstüne atla beraber aşağı düştük at öldü geri gelir m?
Efsanevi hayvanlar tekrar spawn olmuyor. O dediğin ortadan kaybolmuşsa/korkmuşsa gerçekleşiyor.Aynı yerde tekrar alınır mış bir kaç gün geçir sonra yine git aldığın yere
4 tane arap atı var oyunda başka bi arap atını alırsın sen de. YT'ye arabian horses locations yaz çıkar. Bi tanesi Wapiti'nin arkasındaydı benim en sevdiğim heheheAgalar beyaz atı almaya gittim bindim üstüne atla beraber aşağı düştük at öldü geri gelir m?
Yanlış bilgi. Öldükten sonra biraz bekleyip 2-3 görev sonra gidersen yerinde oluyorlar.Efsanevi hayvanlar tekrar spawn olmuyor. O dediğin ortadan kaybolmuşsa/korkmuşsa gerçekleşiyor.
Eski savelerimden birinde efsanevi geyiği normal geyik sanıp vurmuştum, sonradan efsanevi olduğunu gördüm. O save'de bir daha geyiği bulamadım. Belki at için farklıdır, sonuçta binilebilip evcilleşebiliyor.Yanlış bilgi. Öldükten sonra biraz bekleyip 2-3 görev sonra gidersen yerinde oluyorlar.
Daha önce atım öldü ve geri almıştım. Geyikte bilememEski savelerimden birinde efsanevi geyiği normal geyik sanıp vurmuştum, sonradan efsanevi olduğunu gördüm. O save'de bir daha geyiği bulamadım. Belki at için farklıdır, sonuçta binilebilip evcilleşebiliyor.
Evcilleştikten sonra mı öldü önce mi?Daha önce atım öldü ve geri almıştım. Geyikte bilemem