RDR2 Beyaz at öldü..

1666560519441.png

Aynı yerde tekrar alınır mış bir kaç gün geçir sonra yine git aldığın yere

Agalar beyaz atı almaya gittim bindim üstüne atla beraber aşağı düştük at öldü geri gelir m?
4 tane arap atı var oyunda başka bi arap atını alırsın sen de. YT'ye arabian horses locations yaz çıkar. Bi tanesi Wapiti'nin arkasındaydı benim en sevdiğim hehehe

Efsanevi hayvanlar tekrar spawn olmuyor. O dediğin ortadan kaybolmuşsa/korkmuşsa gerçekleşiyor.
Yanlış bilgi. Öldükten sonra biraz bekleyip 2-3 görev sonra gidersen yerinde oluyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunun başındaysan bekleyip alabilirsin. Ortasındaysan Saint Denise'den Siyah olanını alabilirsin 2 farklı yolu var. Sonlardaysan Owanjiladan en iyi görünümlü olan Kırmızı Arap Atını almanı tavsiye ederim
arapatı.png

Yanlış bilgi. Öldükten sonra biraz bekleyip 2-3 görev sonra gidersen yerinde oluyorlar.
Eski savelerimden birinde efsanevi geyiği normal geyik sanıp vurmuştum, sonradan efsanevi olduğunu gördüm. O save'de bir daha geyiği bulamadım. Belki at için farklıdır, sonuçta binilebilip evcilleşebiliyor.

Eski savelerimden birinde efsanevi geyiği normal geyik sanıp vurmuştum, sonradan efsanevi olduğunu gördüm. O save'de bir daha geyiği bulamadım. Belki at için farklıdır, sonuçta binilebilip evcilleşebiliyor.
Daha önce atım öldü ve geri almıştım. Geyikte bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,242
Üyeler
204,100
Son üye
alsi496
Geri