gelene geçene selam ver artarBeyler bu alttaki şey ne benim baya kırmızılaştı en sona gelirse ne olur ve biterse ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
ben onu en kırmızıya kadar düşürdüm çok bişi değişmedi ama mesela yolda birine selam veriyon sana küfrediyo veya herkes kaba davranıyo onun dışında bişi görmedimBeyler bu alttaki şey ne benim baya kırmızılaştı en sona gelirse ne olur ve biterse ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
birde glb bir görevde kıyafetinin rengi onur seviyene göre değişiyodu öyle bir detay vardıben onu en kırmızıya kadar düşürdüm çok bişi değişmedi ama mesela yolda birine selam veriyon sana küfrediyo veya herkes kaba davranıyo onun dışında bişi görmedim
onur seviyen sürekli birilerini öldürür yağmalarsan kırmızı olur ben hiç öldürmedim ve sürekli gördüklerime selam verdimBeyler bu alttaki şey ne benim baya kırmızılaştı en sona gelirse ne olur ve biterse ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürleronur seviyen sürekli birilerini öldürür yağmalarsan kırmızı olur ben hiç öldürmedim ve sürekli gördüklerime selam verdim
bunu facebooka paylaşsak gerçek sanarlar
oyun çok iyi beee
Kanka senin SS de Görüntü keskinleştirme mi açık Driver ayarından baksana %80 keskinleştirme açıyor AMD görüntüyü bozuyor.Beyler bu alttaki şey ne benim baya kırmızılaştı en sona gelirse ne olur ve biterse ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
Kendi kampına 5 cent 5 cent bağışla artıyorNasıl arttırıyorum bayağıdır masum birini öldürmedim nasıl artacak
Açıktır büyük ihtimal ama naısl kapatacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunKanka senin SS de Görüntü keskinleştirme mi açık Driver ayarından baksana %80 keskinleştirme açıyor AMD görüntüyü bozuyor.
Açıktır büyük ihtimal ama naısl kapatacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun
%100 müş sende nasıl rahatsız olmuyon hocam aşırı piksellik yapıyordur o %10 bile göz yorarAlıntıyı görüntüle
Kapattım hocam burayı teşekkürler