Neler Yeni

RDR2 de inanılmaz düşük fps alıyorum ve çözümü yok

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Fettah Özalp
hocam oyun ayarlarımı benimki gib iayarlarmısınız bi deneyelim isterseniz
Hemen yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı yaptım sizinki ile, sonuçlar FPS bayağı arttı. Özel kısmı ayarını yapınca genel kısmı aynı zaten. Virtual süper resulation ile 2k yapıp oynasam sorun olur mu? Daha iyi oluyor öyle.

genel kısmındaki grafiklerimiz zaten aynı, detaylı olan kısım çok iyi sonuçlar verdi dx12 ile hocam ama, ben denedim vulkan bende az fps veriyor.

Ekler

• 17397316474796276045535671999631.jpg
    17397316474796276045535671999631.jpg
    3.9 MB · Hit: 7
Son düzenleme:

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Yunus
Hemen yapıyorum

Aynı yaptım sizinki ile, sonuçlar FPS bayağı arttı. Özel kısmı ayarını yapınca genel kısmı aynı zaten. Virtual süper resulation ile 2k yapıp oynasam sorun olur mu? Daha iyi oluyor öyle.

genel kısmındaki grafiklerimiz zaten aynı, detaylı olan kısım çok iyi sonuçlar verdi dx12 ile hocam ama, ben denedim vulkan bende az fps veriyor.
fps artmasına sevindim. normalde vulkan amd de daha çok performanslı diye duyduğum için öyle kullanıyorum sıkıntı yok. dediğiniz gibi rsr ile 2k yapıp oynayabiliyorsanız deneyin bence bi zararı olmaz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Fettah Özalp
yarında o dediğiniz ayarı açarım şuan biosa girecek hiç halim yok yarın okul var :D lütfen bana korkulacak bir şey yok diyin iyi mi? sonuçlar

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Yunus
Hemen yapıyorum

şu haliyle amfm2 açık mıdır acaba ? açık değilse birde açıp tekrardan bakabilirmisin

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Fettah Özalp
fps artmasına sevindim. normalde vulkan amd de daha çok performanslı diye duyduğum için öyle kullanıyorum sıkıntı yok. dediğiniz gibi rsr ile 2k yapıp oynayabiliyorsanız deneyin bence bi zararı olmaz
öyle yapacağım daha keskin bir görüntü veriyor. fps sistemime göre normal değil mi? sorun çözüldü mü yani :D

şu haliyle amfm2 açık mıdır acaba ? açık değilse birde açıp tekrardan bakabilirmisin
kapalıydı hocam attığım testte açtığım zaman görüntüde kesilemeler oluyor ve pixelleşme hissediyorum aradada drop giriyor

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Yunus
yarında o dediğiniz ayarı açarım şuan biosa girecek hiç halim yok yarın okul var :D lütfen bana korkulacak bir şey yok diyin iyi mi? sonuçlar
hocam fps sana kalmış şuan gayet iyi stabilse.. amfm2 sizde düzgün çalışmıyor o da olsa bi artı 50 60 fps var sağlık olsun. diğer dediğim ayarıda sonr açarsın. ama aç yani

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Fettah Özalp
yarın o dediğiniz ayarı biostan açınca afmf2 yi tekrar açıp acaba düzeldimi diye bakacağım

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Yunus
öyle yapacağım daha keskin bir görüntü veriyor. fps sistemime göre normal değil mi? sorun çözüldü mü yani :D

kapalıydı hocam attığım testte açtığım zaman görüntüde kesilemeler oluyor ve pixelleşme hissediyorum aradada drop giriyor
sorun çözüldü denebilir yarında dediğim ayarı açıp bi performansa bakarsın

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Fettah Özalp
hocam fps sana kalmış şuan gayet iyi stabilse.. amfm2 sizde düzgün çalışmıyor o da olsa bi artı 50 60 fps var sağlık olsun. diğer dediğim ayarıda sonr açarsın. ama aç yani
açacağım hocam onu açınca afmf2 yi tekrar deneyeceğim, fps karlı kısımda 85 şehir içi 95 altına inmiyor genelde

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Yunus

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Fettah Özalp
sorun çözüldü denebilir yarında dediğim ayarı açıp bi performansa bakarsın
tamamdır hocam bana çok yardımcı oldunuz işiniz rast gelsin çok teşekkür ederim her şey için cansınız hayırlı akşamlar dilerim yarın belki yapamaz isem size yazarım normalde şimdi yapardımda ben kaçar okul var yarın hadi allaha emanet çok teşekkür ederim tekrardan

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Yunus
umarım çalışır benim ortalama fps bu şekil Alıntıyı görüntüle
sizde şunlar açık değil değilmi ?
1739732297318.png

tamamdır hocam bana çok yardımcı oldunuz işiniz rast gelsin çok teşekkür ederim her şey için cansınız hayırlı akşamlar dilerim yarın belki yapamaz isem size yazarım normalde şimdi yapardımda ben kaçar okul var yarın hadi allaha emanet çok teşekkür ederim tekrardan
ne demek hocam her zaman sağlıcakla kalın hayırlı akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,176
Üyeler
168,254
Son üye
perosi
Top Bottom