Yardım RDR2 düşük FPS problemi

Reaksiyon skoru
0
Tadım tuzum kaçtı bi yardım edin lütfen
Oyunda ve Adrenalin 2020 yazılımında günlerdir uğraşmama rağmen bir türlü temiz 60FPS alamadım. Normalde yüksek ayarlarda sorunsuz çalıştırması gerekli cihazın.
GPU kullanımı oyun içinde sürekli %100 ve 35-50 FPS arasında dönüp duruyor oyun.

Ekran kartı: MSİ Armor RX580 OC Edition 8Gb
İşlemci: Ryzen 5 3600
Ram: Corsair 16Gb 3000Mhz

Tadım tuzum kaçtı bi yardım edin lütfen
Oyunda ve Adrenalin 2020 yazılımında günlerdir uğraşmama rağmen bir türlü temiz 60FPS alamadım. Normalde yüksek ayarlarda sorunsuz çalıştırması gerekli cihazın.
GPU kullanımı oyun içinde sürekli %100 ve 35-50 FPS arasında dönüp duruyor oyun.

Ekran kartı: MSİ Armor RX580 OC Edition 8Gb
İşlemci: Ryzen 5 3600
Ram: Corsair 16Gb 3000Mhz
Online mı yoksa Story mod mu
Story mod ise crackli mi yoksa orjinal mi
Herhangi bir mod kurulu mu türkçe yama tarzı

Online mı yoksa Story mod mu
Story mod ise crackli mi yoksa orjinal mi
Herhangi bir mod kurulu mu türkçe yama tarzı
Hikaye modu
Crack
Ekstra bir şey kurulu değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Build 1311.23 Ultimate edition sürümü oyunun

Hikaye modu
Crack
Ekstra bir şey kurulu değil
Crackten kaynaklı olabilir Crackli oyunların orjinal oyunlara göre daha az FPS verdiği oluyor bunu crackli oynama diye demiyorum videoları var baka bilirsin
Oyunu ultrada oynuyorsan Rx580 için yüksek bir grafik ayarı orda ki grafik ayarını ortaya çekip değerlere tekrardan göz atar mısın ekran kartını kaç kullanıyor vs

Tüm ayarları Low yapmayı da denedim ancak gpu kullanımında bir değişim olmuyor.

Crackten kaynaklı olduğunu düşünüp farklı bir kaynaktan tekrar indirip kurdum oyunu. Ancak aynı sorun devam ediyor.

Tüm ayarları Low yapmayı da denedim ancak gpu kullanımında bir değişim olmuyor.
Yani şöyle mi sen ortada oynarken %100 kullanıyor ve 35 50FPS alıyorsun sonra lowa alıyorsun yine %100 kullanıyor yine mi aynı değerleri alıyorsun

yine 100% kullanmaya devam ediyor. Fps nadiren 10-15 saniyeliğine 60'ı vurduktan sonra 49'a sabitleniyor.

Evet çok az oynama oluyor.

Ekran kartı sürücümle alakalı bir durum olabilir mi? Ben de son sürümü yüklü ama daha eski sürümlerde daha düzgün çalışma ihtimali var mı?

Bir kaç siteye bakıp yapabileceğin Updatelere bakabilirsin dostum ekran kartının son sürüm vs olduğunu düşünüyorum oyunun güncellemesi varsa onu yaptıktan sonra da bu durum devam ediyorsa aklıma gelen tek şey crackten kaynaklandığı çünkü ben de RDR Online var Online olmasına rağmen Ultrada 50FPS alıyorsam Lowa çektiğim zaman 130FPS alıyorum

Crackli oyunuma uyumlu update nasıl bulup yükleyebilirim?
Bir kaç siteye bakıp yapabileceğin Updatelere bakabilirsin dostum ekran kartının son sürüm vs olduğunu düşünüyorum oyunun güncellemesi varsa onu yaptıktan sonra da bu durum devam ediyorsa aklıma gelen tek şey crackten kaynaklandığı çünkü ben de RDR Online var Online olmasına rağmen Ultrada 50FPS alıyorsam Lowa çektiğim zaman 130FPS alıyorum

Ekran kartı sürücümle alakalı bir durum olabilir mi? Ben de son sürümü yüklü ama daha eski sürümlerde daha düzgün çalışma ihtimali var mı?
Olabilir neden olmasın ama kesinlik veremem bunu sende biliyorsun ama o kartla o değerleri alman garip
bu videoya bakarsan zaten değerlerinin bu şekilde olması gerektiğini görürsün aklıma gelen tek şey crackten kaynaklı olabileceği yine google'da biraz bakıp oyunun güncellemesini arayabilirsin ya da dediğin gibi ekran kartının bir önce ki sürümünü indirebilirsin

Crackli oyunuma uyumlu update nasıl bulup yükleyebilirim?
Updateleri var mıdır onu bile bilmiyorum dostum orası sana kalmış ama bir update bulabilirsen yapmanı öneririm ama benim aklımda ki crackten kaynaklandığı

Geri